Region

Svet

Ceca Ražnatović je razlog prekida prijateljstva dva pevača!

Aca Lukas i Aco Pejović prekinuli su dvodecenijsko prijateljstvo, a razlog je navodno folk diva Svetlana Ceca Ražnatović. Do prekida prijateljstva dva pevača je došlo jer je Pejović stao na njenu stranu u sukobu sa Lukasom.

Ceca Ražnatović je razlog prekida prijateljstva dva pevača! Screenshoot/Instagram



To je Lukasa baš razbesnelo, pa je sa kolegom prekinuo svaki kontakt i otpratio ga sa društvenih mreža. Dobro obavešten izvor za Informer tvrdi:

"Njih dvojica se više i ne čuju, iako su bili nerazdvojni. Lukasu je zasmetalo to što je Pejović rešio da drži Cecinu stranu u njihovom sukobu. Sve je počelo od momenta kada su se Aca i Ceca posvađali zbog njegove bivše supruge Sonje Vuksanović. Lukas je tada počeo da izbegava Ražnatovićevu jer mu je punila glavu, i tako je pukla tikva između njih dvoje."

Pejović se tako našao između dve vatre jer je dobar i sa Acom i sa Cecom, ali je ipak rešio da podrži folk divu, zbog čega se Lukas smrtno naljutio:

"Aca nije mogao da veruje da pevač nije stao na njegovu stranu. To ga je povredilo, pa je prestao da ga zove i otpratio ga sa društvenih mreža. Iako je Lukas poznat po tome da nema dlake na jeziku i da svima sve kaže u lice, Pejoviću nije nikada rekao ni reč, samo ga je precrtao za sva vremena."

Da su dva najpopularnija srpska folkera stavila tačku na prijateljstvo, potvrdio je i Pejović, koji nije želeo ni ime da pomene svom kolegi na jednom događaju. Kada su ga novinari upitali da li je u svađi sa Acom, odmah je promenio temu.

Lukas je, sa druge strane, nedavno istakao da se više ne druži sa ljudima sa estrade jer to “nije njegov nivo”.
 

Aco Pejović i Aca Lukas definitivno stavili tačku na svoje prijateljstvo! (VIDEO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>