Ljubav

Style

Proverite svoju vezu! Odgovorite na pet pitanja i rešite nedoumicu!

Da li odmah treba da ga ostavite?! Nekada nam već na samom početku veze može biti jasno da ona neće biti na duže staze. Proverite svoju vezu! Odgovorite na pet pitanja i rešite nedoumicu!

Proverite svoju vezu! Odgovorite na pet pitanja i rešite nedoumicu! Svet PlusČesto smo skloni da ostajemo u takvim vezama zbog usamljenosti ili se nadajući da će se neke stvari vremenom promeniti. Time ne činimo uslugu ni sebi ni partneru jer raskid postaje izvesna stvar i pitanje trenutka, a postoje stvari koje se jednostavno ne menjaju. Pročitajte 5 sigurnih znakova da vaša veza nema neku perspektivu i učinite ono što morate brzo jer će manje boleti.

Ne idete nigde jer je njemu najlepše u fotelji?

Ukoliko ste istraživač u srcu, ništa vas ne čini srećnijima nego obilazak novih mesta i nova iskustva. A on? On je zadovoljan dok gleda sport zavaljen u kauč sa svojim prijateljem iz osnovne škole. I to je siguran znak da među vama stvari neće ići baš onako kako biste volele. Ako vas nove stvari privlače mnogo više nego stare navike, bićete u konstantnom ratu jedno sa drugim.

Ne odvaja se od vas?

Na prvi pogled, može vam izgledati romantično, međutim, imajte u vidu da će u nekom trenutku početi da mu smetaju stvari koje želiš da radite bez njega. Ako vas forsira da prestanete da se bavite svojim hobijima, strastima ili prijateljima... vreme je da ga šutnete.

Želele biste da je malo više motivisan?

Ako primetite da ste počele da se nervirate zbog njegove lenjosti, budite na oprezu - sigurno da njegova osobina neće magično nestati preko noći i da će se on odmah baciti u potragu za novim poslom ili otići do teretane. Izaberite momka koji ima slične ambicije kao i vi. Ništa nije seksi kao partner koji ume da motiviše i bude podrška u ostvarenju snova.

Jak je na rečima, ali slab na delima?

On vam govori kako se nikada nije osećao ovako zbog neke devojke i da će uraditi sve za vas. Međutim, prvi put kada vam je bio potreban, vaš dragi je - nestao u akciji. Često to znaju da budu sitnice koje nama, ženama, mnogo znače. Ukoliko to se takva stvar ponovi, ovo je jasan znak da je slatkorečivi očigledno sebičan ili, jednostavno, lažov.

Vaša hemija je... okej?

Seks može postajati bolji kako vaša veza odmiče, ali hemija često ne. "Ali on je tako dobar momak, ima stabilan posao, moji prijatelji ga obožavaju..." Kapiramo. Sada idite i pronađite nekoga ko će imati sve to isto, ali umeti da vas zapali.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Cosmopolitan

Povezane vesti:


>