Region

Svet

Đorđe David: Kija Kockar je pevačica kao što sam ja astronaut!

Ušla je u rijaliti "Zadruga" kako bi se suočila sa svojim mužem Slobom Radanovićem i njegovom novom devojkom Lunom Đogani. Pošlo joj je za rukom i da odnese pobedu jer su je mnogi smatrali žrtvom. Ona je to dobro iskoristila i napravila karijeru ali ne misle svi da ona realno ima kvaliteta koji su potrebni da bi bila zvezda, pa je po njoj između ostalih opleo i Đorđe David! Kija Kockar je pevačica kao što sam ja astronaut!

Đorđe David: Kija Kockar je pevačica kao što sam ja astronaut! Screenshoot/InstagramOtkako je Kristina Kockar pobedila u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga" i upustila se u estradne vode, ne prekidaju da se nižu pozitivne, ali i negativne kritike na njen lik i delo.

Kristina je naišla na negativne komentare jednog od članova popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Đorđe David bez dlake na jeziku je izneo mišljenje o novopečenoj pevačici i bivšoj stjuardesi:

"Kija pravi karijeru na osnovu toga što je ispala debil! Ona je pevačica kao što sam ja astronaut! Ona je proizvod površnosti na koju ne mogu da pristanem."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>