Region

Svet

Dženan Lončarević otvorio dušu pa opleo po kolegama!

Pevač ističe da su ga u životu pratile teške životne situacije! Dženan Lončarević otvorio dušu pa opleo po kolegama! Voli da se isplače, nema problem sa tim i nije ga sramota!

Dženan Lončarević otvorio dušu pa opleo po kolegama! Screenshoot/InstagramPopularni pevač Dženan Lončarević retko kada govori o svom privatnom životu, a već duži niz godina dosledan je svom stavu. Folker je istakao da je uvek ostajao dosledan svom muzičkom pravcu, uprkos novim trendovima:

"Nikada se nisam kockao kada je bila u pitanju estrada, uvek sam bio dosledan sebi i svojim muzičkim stavovima. Po mom mišljenju, autotjun koriste pevači koji ne znaju da pevaju. Pokušaću slikovito da vam objasnim, to vam je kao kada polomite nogu, pa vam štaka pomaže da hodate, meni takva muzička štaka ne treba. Znam da pevam."Otkrio je još da mu nije problem da pusti suzu:

"Ja čak i volim da se isplačem, nemam problem sa tim i nije me sramota. Lako mogu da pustim suzu, veoma sam emotivan. Kada gledam film i vidim da će srećno da se završi, ja se rasplačem, lak sam na suzama."

Pevač je otkrio da su postojale životne situacije u kojima mu je bilo teško, ali da nikada nije odustajao:

"Bilo je momenata kada je bilo teško, ali veliki sam borac i ne odustajem lako. Neke privatne stvari su me uzdrmale, ali o tome ne želim da pričam da ne bi posle ispalo da patetišem. Muzika je moj život, a od toga se ne odlazi tako lako."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>