Zadruga

Parovi

Suzana Perović u suzama! Prevarile cimerke iz straha od susreta sa porodicom! (VIDEO)

Veliki šef i portal Pink.rs spremili su veliku specijalnu nagradu za pobednike koje je proglasio novinarski žiri tokom treće "Zadrugovizije" koja je nedavno bila. Suzana Perović u suzama! Prevarile cimerke iz straha od susreta sa porodicom!

Suzana Perović u suzama! Prevarile cimerke iz straha od susreta sa porodicom! (VIDEO) Svet PlusKako bi dobili nagradu, a to je susret sa članovima svoje porodice na pet minuta, Suzana, Matora i Stanija morale su da otkriju Drvetu mudrosti dve tajne koje znaju.

Prva je u Rajski vrt ušla Suzana Perović koja je istakla kako ne može da otkrije svoje tajne, jer bi se osećala ka cinkaroš. Nakon nje u vrt je ušla i Jovana Tomić Matora koja je rekla kako su Stanija, Suzana i ona imale dogovor da Suzana otkrije svoje tajne, kako bi se videla sa suprugom, decom i Mikijem.

Međutim, Jovana je ostala šokirana kada je čula da je Suzana odbila da otkrije tajne, jer se uplašila susreta sa najbližima, ali i sa Mikijem Đuričićem sa kojim je, iako je godinama u braku, razmenjivala nežnosti pred kamerama "Zadruge 2", a za kog je večeras rekla da joj mnogo nedostaje.

Suzana je završila u suzama, a u jednom momentu prišla joj je Matora kako bi čula u čemu je problem i zbog čega Suzana nije održala svoju reč. Perovićka joj je govorila kako ne može da otkrije tajne, jer bi se osećala kao cinkaroš. Međutim, izgleda da je Suzana zaboravila da je upravo ona ogovarala gotovo sve svoje cimere iz Bele kuće, kao i da je često lagala, što je bio najveći problem u njenoj vezi sa Mikijem Đuričićem.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>