Region

Svet

Burna prošlost! Soraja se oglasila nakon prozivki da je koristila Karleušinog muža!

Otkako ju je tajno verio jedan od najbogatijih Rusa u Moskvi, starleta se elegantno sklonila od malograđanskih priča, ali nova afera ponovo je pokrenula njenu itekako burnu prošlost. Soraja se oglasila nakon prozivki da je koristila Karleušinog muža!

Burna prošlost! Soraja se oglasila nakon prozivki da je koristila Karleušinog muža! Screenshoot/InstagramSoraja Vučelić oglasila se nakon što su isplivali detalji njenog odnosa sa Duškom Tošićem, suprugom Jelene Karleuše, čime je ponovo dospela u centar dešavanja. Naime, Soraja se oglasila putem svog Instagrama i prokomentarisala aferu sa suprugom Jelene Karleuše:

"Bravo, ubacite me u još neku aferu, zaista ne znam gde je kraj"

Podsetimo, fudbaler Duško Tošić tajno se viđao sa starletom Sorajom Sarom Vučelić. Koliko je bio opčinjen njom govori i skupoceni pokon koji joj je kupio, a radi se o narukvici „kartije“ optočenu dijamantima vrednoj čak 60.000 evra, o čemu možete čitati OVDE.

Kako je afera trajala, Vučelićeva je odlazila u Istanbul kod Karleušinog muža, a Duško joj je pričao da će se razvesti od Jelene i nju predstaviti kao novu devojku...

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>