Region

Svet

Duško i Soraja tajno viđanje: Blještavi poklon iz Istanbula!

Soraja Vučelić i Duško Tošić upoznali su se slučajno, a već na prvi pogled, suprug pop dive Jelene Karleuše, zainteresovao se za starletu. Tajno viđanje i blještavi poklon iz Istanbula.

Duško i Soraja tajno viđanje: Blještavi poklon iz Istanbula! Screenshoot/InstagramDuško Tošić je počeo da se udvara Soraji, a kada je konačno  prihvatila njegov poziv, fudbaler ju je oduševljeno ugostio u Turskoj, gde je u to vreme igrao za tamošnji "Bešiktaš".

Prava poslastica nastala je kada je Vučelićeva drugi put posetila Duška, ali je za razliku od prvog, ovaj put otišla sama. U znak pažnje, Tošić joj je poklonio skupocenu narukvicu "kartije" optočenu dijamantima od 60.000 evra.

Da poklon nije poklon, ukoliko ga svi ne vide, starlete odlično znaju, pa je u skladu sa tim Soraja svoj zarađeni okačila na svoj Instagram, i ne sluteći da će time zapravo obelodaniti vezu sa Jeleninim suprugom. 

 Sagovornik za Kurir tvrdi da su se njih dvoje tajno viđali prošle godine:

"Kada mu se Soraja sama pridružila u Istanbulu, Duško ju je iznenadio narukvicom koja vredi čitavo bogatstvo. Nije mogla da veruje. Ponašao se prema njoj kao prema princezi."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>