Region

Svet

Region

Državni službenik osma epizoda: Događaj posle koga više neće biti isto! (VIDEO)

Serija „Državni službenik“ je nova, uzbudljiva domaća serija koja će se odvažiti da prikaže rad srpske tajne službe u okolnostima savremene geopolitičke situacije. Osma epizoda biće emitovana na Super Star televiziji u nedelju 5. maja u 21 čas. Događaj posle koga više neće biti isto!

Državni službenik osma epizoda: Događaj posle koga više neće biti isto! (VIDEO) Promo



U prošloj epizodi:

Lazar uspeva da preko Hameda identifikuje sirijskog prevodioca Fejsala koji radi sa migrantima, a zapravo je kurir za islamističku terorističku grupu. Prati ga od Novog Pazara do Beograda i saznaje da je Fejsal saradnik ne samo terorističke grupe već i nevladine organizacije koju finansira američka vlada. Ovo saznanje ipak ne menja plan - Lazar i pukovnik Slavko, iako su inače na različitim stranama, sada moraju da rade zajedno - upadnu u izbeglički kamp i privedu radikalizovane migrante. 

Uporedo sa ovim zadatkom, Lazar sa porodicom priprema uskršnju trpezu što dovodi do novih tenzija sa suprugom Anom. CIA donosi uskršnji poklon Slavku, ali i nova naređenja, a Služba se sprema da obeleži praznik na svoj način - namestiće izbore za Radmilovićevog naslednika na čelu Srpskog otadžbinskog saveza. I Lazar će dobiti novi tajni zadatak.



Osma epizoda:

Lazar je obećao Ani da će provesti miran Uskrs u krugu porodice međutim Služba i CIA se pokreću ne bi li namestili izbore u Srpskom otadžbinskom savezu i odredili ko će biti Radmilovićev naslednik. Lazar i Bakrač na jednoj i Slavko na drugoj strani rukovode tom operacijom od kuće tokom porodičnog slavlja, u pauzama laganog druženja sa porodicom uz prazničnu trpezu. Međutim, odluku na izborima može doneti samo jedan čovek, to je ideolog stranke, veteran srpske političke scene Smiljan Vučetić a on odoleva pritisku službi i potpuno je nepredvidiv. Uskoro međutim, svi zajedno - i Služba i CIA - shvataju da se iza ugla krije mnogo kritičniji događaj od izbora predsednika u jednoj maloj stranci. Događaj posle koga više neće biti isto i u čijem je centru Lazar Stanojević. 

Nova epizoda serije „Državni službenik“ premijerno se prikazuje nedeljom od 21h na SuperStarTV kanalu mts televizije, a reprizno subotom u istom terminu na televiziji Pink. SuperStar TV, jedan od deset najgledanijih televizijskih kanala u Srbiji, mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:sat.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>