Region

Svet

Sloba Vasić verenicu čupao za kosu i udario! Razbila mu flašu o glavu!

Pevač Sloba Vasić priveden je u policiju pošto je nasrnuo na svoju devojku dok je slavio 1.maj, ali to mu nije prvi put da nasrće na žene. Verenicu Valentinu čupao za kosu i udario! Razbila mu flašu o glavu!

Sloba Vasić verenicu čupao za kosu i udario! Razbila mu flašu o glavu! Screenshoot/Instagram



Valentina je saznala da je u dugovima zbog novca koji nije vraćao zelenašima, pa je odlučila da ga ostavi i raskine veridbu. Kada mu je rekla da ne želi da mu se vrati i krenula da napusti klub, pevač ju je počupao za kosu, a onda i udario, a ona je njega udarila flašom u glavu. Zatim je opet nasrnuo na nju, ali je ona njega "šokirala" aparatom koji šalje elektroimpulse i omamljuje napadača, a koji je baš od njega i dobila. Odmah je bacila verenički prsten i pobegla:

"Veridba je ozbiljna stvar, ali vaspitana sam da ne trpim ništa što se meni ne sviđa, pa sam zato i otišla od njega. Ne želim sad da pljujem po nekome s kim sam jela, spavala i planirala venčanje. Tačno je da me je maltretirao u klubu i čupao za kosu, nisam znala kako da se odbranim, pa sam uzela flašu i udarila ga."

Sloba Vasić  je na svom Facebook profilu tvrdio da je priča izmišljena. On se nakon nekoliko meseci oženio novom devojkom, s kojom je bio u braku samo mesec dana.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>