Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Neka srećna vremena ili Ljubin pokušaj osvete!

Predrag Opačić Mungos objavio je fotografiju na svom Instagramu na kojoj se vide David Dragojević, Aleksandra Subotić i njena majka Ljuba Pantović. Ova trojka se u rijalitiju "Zadruga 2" ne smiruje. Neka srećna vremena ili Ljubin pokušaj osvete!

Zadruga 2: Neka srećna vremena ili Ljubin pokušaj osvete! Screenshoot/Instagram



Jasno je da se situacija među njima neće smiriti u rijalitiju "Zadruga 2", a najverovatnije ni nakon njega. Svako priča svoju priču, neku svoju istinu i veoma je teško proceniti ko je u pravu. Davidov očuh Predrag Opačić Mungos stao je na Davidovu stranu, pa je tako i sada na svom Instagram profilu objavio fotografiju uz koju je napisao:

"Malo je možda glupo što kačim ovu sliku ali evo zašto je Ljuba vodila njih na more. Da bi bila bliže Davidu ili da joj vrati milo za drago. Mislim da položaj jezika govori sve a i ruka na vratu."

Komentari su se nizali:

"Odlično zapažanje"

 "I mama bi ćero. Ljuba bi da se osveti ćerki za Čabarkapu pa bi Davida."

"Gledaj majku, biraj ćerku, stara izreka.Trebao je David, kao Čabarkapa, obadve da upotrebi i šutne. Hvala bogu, kad se otkačio od tih ludaka. To je najluđa porodica u Srbiji. Bruka i sramota. Napred Davide i beži od Subotića sto dalje to bolje."
 

Zadruga 2: Ko je ona da osuđuje, jahala je Kikija! Biljana Dragojević oštro!



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>