Region

Svet

Sloba Radanović poklanja minđuše koje je otkupio od Cece!

Pevač Sloba Radanović poklanja minđuše koje je otkupio od Cece Ražnatović za 1.500 evra na humanitarnoj aukciji. Meni, kao muškarcu one zaista nisu potrebne i zato želim da ih poklonim!

Sloba Radanović poklanja minđuše koje je otkupio od Cece! Svet Plus



Sloba Radanović učestovao je u humanitarnoj aukciji za pomoć Nikoli Rabrenoviću i od Svetlane Cece Ražnatović otkupio minđuše koje je pevačica dala na licitaciju. Za njih je, kako je Ceca navela, pevač izdvojio 1.500 evra. Na snimku koji je objavila na Instagramu Ceca kaže:

"Da se posebno zahvalim Slobi Radanoviću, mom kolegi, prijatelju, koji je takođe učestvovao u akciji, dao je 1.500 evra za minđuše. Šta da vam kažem, nažalost, biće još uvek takvih akcija, mi ćemo biti udruženi i pomagaćemo i uvek sam raspoložena i tu sam. Hvala vam još jednom. Ljubi vas i voli vaša Ceca."

Sloba je na Instagramu objavio fotografiju minđuša, a već zna i kome će da ih pokloni:

"Ovo su minđuše koje sam na humanitarnoj aukciji za Nikolu Rabrenovića otkupio od Cece Ražnatović . Meni, kao muškarcu one zaista nisu potrebne i zato želim da ih poklonim. Ali želim da ih poklonim maturantkinji (srednjoškolki) koja je odličan đak, a možda ne može sebi da ih priušti. Fotografije vaših knjižica možete mi poslati u inboks, a ja ću pokušati da odlučim kome bi one bile najpotrebnije. Hvala."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>