Zadruga

Parovi

Stanija i Sandra! Sukob se nastavlja! Mića optužio starletu da ima plastično du*e! (VIDEO)

Za vreme "Zadrugovizije" koja je održana ove subote, došlo je i do svađe između ukućanke Stanije Dobrojević i pevačice Sandre Afrike koja je te noći bila jedna od članica stručnog žirija. Stanija i Sandra! Sukob se nastavlja! Mića optužio starletu da ima plastično du*e!

Stanija i Sandra! Sukob se nastavlja! Mića optužio starletu da ima plastično du*e! (VIDEO) Svet Plus



Svoje izlaganje na ovu temu Stanija je imala večeras za vreme emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", a tom prilikom ova zadrugarka je rekla kako je sa pevačicom već dugo u svađi:

"Sandra i ja imamo svađu i još pre Zadruge. Onda se desila i ona slika sa Vladimirom. I dešava se Zadrugovizija. Dala je komentar koji je dala. Ja sam očekivala takav komentar. Nije me Ceca komentarisala, nego Sandra Afrika koja je napravila karijeru preko d*peta! Naš konflikt je neke druge prirode. Kada sam počela da se bavim pevanjem i prva koja je našla to negativno da komentariše, bila je Sandra Afrika. Rekla je kao: "Da li je moguće da je starleta propevala?". Kada je bio novogodišnji program, mene su svi fotkali, nju ne. Posle toga, prva je komentarisala da li imam gaćice! Imala sam crvene gaćice! Udarila je sujeta. Ja jesam imala izlete u muzičke vode, može mi se! Karijeru je napravila preko d*peta!"

 

Voditelj Milan Milošević je tokom ovonedeljnog pretresa najzanimljivijih tema upitao nekoliko zadrugara da prokomentarišu svađu Stanije Dobrojević sa Sandrom Afrikom, koja je nastala zbog komentara na "Zadrugoviziji 3", sa kojima je Dobrojevićeva imala problem. Mića je izneo svoj stav:

"Ona (Stanija) je mašina koja radi sve namerno, izazvala je namerno tu priču. Sandra Afrika je za razliku od nje finansijski situirana, zadovoljna svojom slavom... Stanija je skakala kao poparena na komentare."

Starleta je uzvratila:

"Ona je prva bila ugrožena kad sam ja počela da pevam. Mića da drži slovo o šou-biznisu meni? Afrika jeste ostvarena u muzici. Ali, je l' vozi bolji auto? Je l' ima bolji stan? Je l' ima fakultet? Je l' priča neki strani jezik? Ne! Ja da sam krenula sa 20 godina, sada bih punila arene."

Onda se Mića osvrnuo na komentare koje je Stanija dobila, pa se popeo na crni sto, dok je trajala emisija:

"Bio je komentar: "Divno d*pe". Ti si d*pe. Obraz ti je postao d*pe, sve ti je d*pe. Nos ti je postao d*pe, glava ti je postala d*pe. Ti si jedan ološ. Stanija prevarant. Njeno d*pe nije prirodno, njeno d*pe je plastično."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>