Region

Svet

Region

Serija Državni službenik sedma epizoda: CIA šalje uskršnji poklon! (VIDEO)

Serija „Državni službenik“ je nova, uzbudljiva domaća serija koja će se odvažiti da prikaže rad srpske tajne službe u okolnostima savremene geopolitičke situacije. Sedma epizoda biće emitovana na Super Star televiziji u nedelju 28. aprila u 21 čas. CIA šalje uskršnji poklon!

Serija Državni službenik sedma epizoda: CIA šalje uskršnji poklon! (VIDEO) Promo



U predhodnoj epizodi:

Posle krvavog neuspeha u inicijalnim koracima akcije ubacivanja u sandžačke islamističke krugove, Lazar je pred suspenzijom. Ipak, uspeva da se izbori da ostane na zadatku kako bi se lično infiltrirao u islamističku mrežu preko novopazarskog juvelira Hameda. 

Kada uspostavi kontakt sa juvelirom preko Službinog doušnika iz sveta podzemlja, Lazar ni ne sluti sa kakvim čovekom ima posla. Hamed je razvratni ljubitelj seksa, droge i turbo folka ali je isto tako lukav pregovarač kakvog Lazar nije očekivao.



Sedma epizoda:

Lazar uspeva da preko Hameda identifikuje sirijskog prevodioca Fejsala koji radi sa migrantima, a zapravo je kurir za islamističku terorističku grupu. Prati ga od Novog Pazara do Beograda i saznaje da je Fejsal saradnik ne samo terorističke grupe već i nevladine organizacije koju finansira američka vlada. Ovo saznanje ipak ne menja plan - Lazar i pukovnik Slavko, iako su inače na različitim stranama, sada moraju da rade zajedno - upadnu u izbeglički kamp i privedu radikalizovane migrante. 

Uporedo sa ovim zadatkom, Lazar sa porodicom priprema uskršnju trpezu što dovodi do novih tenzija sa suprugom Anom. CIA donosi uskršnji poklon Slavku, ali i nova naređenja, a Služba se sprema da obeleži praznik na svoj način - namestiće izbore za Radmilovićevog naslednika na čelu Srpskog otadžbinskog saveza. I Lazar će dobiti novi tajni zadatak.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>