Region

Svet

Jelena Marjanović brutalno tučena! Pesnicama joj unakazio lice!

U trećoj optužnici koju je tužilaštvo podiglo protiv Zorana Marjanovića za ubistvo supruge Jelene detaljno su opisane povrede koje je pevačica imala na telu. Jelena Marjanović brutalno tučena! Pesnicama joj unakazio lice!

Jelena Marjanović brutalno tučena! Pesnicama joj unakazio lice! Screenshoot/InstagramOsim osam udaraca metalnim predmetom u glavu koji su bili smrtonosni, ubica je prethodno najverovatnije pesnicama Jeleni unakazio i lice! Osim osam udaraca metalnim predmetom u glavu koji su bili smrtonosni, ubica je prethodno najverovatnije pesnicama Jeleni unakazio i lice!

U dokumentu se vidi da je pevačica brutalno tučena sve dok nije izdahnula u kanalu u naselju Crvenka u Borči, ali i da se krvnički borila sa ubicom, o čemu govore takozvane odbrambene povrede po rukama. Smrt su prouzrokovale rane na glavi, odnosno udarci metalnim predmetom koji su joj razorili lobanju i moždano tkivo. Na svirepost ovog zločina, između ostalog, ukazuje i to što je ubica pevačicu krvnički tukao rukama po faci:

" Ubica je Jeleni naneo krvni podliv i oguljotine u grebenu nosa, zatim povrede nosnog krilca i krvni podliv i oguljotine gornje usne i u okolini srednje uzdužne linije. Povrede su nanete dejstvom tupine zamahnutog oruđa ili delovima ljudskog tela, najverovatnije pesnice ili udarcem nogom."

U trećoj optužnici tužilaštvo koje za smrt pevačice tereti njenog supruga Zorana je navelo da je on podmuklo isključio mobilni telefon, a kad je Jelena umrla, ponovo ga je uključio, pa pozvao policiju i folirao se da je traži i da je zabrinut. U optužnici piše:

"Kad je krenula da se rekreira, za njom je pošao i Zoran s Janom. U jednom trenutku je ostavio dete samo i krenuo za ženom. Sustigao ju je i napao, izbo ju je po glavi i ruci. Ona je zadobila lakše povrede, pokušala da pobegne trčeći paralelno pored kanala. U toj panici joj je spala desna patika, ispali su joj i mobilni i gumica za kosu. Potom je krenula ka kanalu, gde ju je Marjanović sustigao."

Povrede koje je Jelena imala za mnoge su dokaz da se radi o zločinu iz strasti, a posebno na to ukazuje detalj da joj je ubica unakazio i lice. Kriminolog Zlatko Nikolić kaže:

" Brojne povrede na njenom telu mogu ukazati da je bilo borbe. Što se mene tiče, i bez ovog dokaza (povreda lica, prim. aut) smatram da je u pitanju zločin iz strasti."

Sve povrede na telu pevačice:

- dva uboda šiljkom - u teme glave i u desnu ruku

- osam udaraca metalnim predmetom u glavu

- više povreda po licu najverovatnije nanetih pesnicom

- takozvane odbrambene povrede po rukama, nastale u Jeleninom pokušaju da se zaštiti od udaraca

 - više povreda po nogama

 - dve povrede, u pleća i na desnom ramenu, najverovatnije nanete nekim oruđem

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>