Zadruga

Parovi

Zadruga: Stanija po ko zna koji put priča istu priču! Luna oduvala starletu!

Dobrojevićeva je rekla kako nema lepo mišljenje o Luni Đogani, pa se setila kako ju je blogerka nazvala žrtvom dok se sa dušom rastavljala, a to joj neće, kako kaže oprostiti. Stanija po ko zna koji put priča istu priču i ponavlja događaje iz prve sezone, što je svima dosadilo, kako zadrugarima, tako i gledaocima. Luna oduvala starletu posle njenog izlaganja.

Zadruga: Stanija po ko zna koji put priča istu priču! Luna oduvala starletu! Screenshoot/YoutubeStanija je ustala i počela da priča:

"Nemam lepo mišljenje! Prvo sam je procenila na osnovu onoga što je bilo u Zadruzi 1, njenu vezu sa Markom podržavam, ali nisam stekla utisak da ima kvaliteta kao čovek. Kada sam ja plakala, Luna je rekla: "Pustite je da glumi žrtvu". Nemam lepo mišljenje o njoj."

Luna Đogani je pažlivo slušala, a onda ustala i mirno objasnila da nju starleta i njen život ni najmanje ne interesuju:

"Mene ne interesuje šta ona ovde priča o svom životu o svojim situacijama. Ona kao papagaj samo ponavlja iste reči, Zadruga 1, ljubavnica, stolica, zato sam rekla da je plitka. Ona hoće da mi budemo neke suparnice, mene to ne zanima, ja se ovde isključivo bavim svojom vezom, mene ona ne zanima."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>