Region

Svet

Dok je Duško u Kini, Jelena Karleuša šeta Istanbulom!

Posle dužeg vremena, pevačica napustila je srpsku prestonicu. Dok je Duško u Kini, Jelena Karleuša šeta Istanbulom odevena u komade poznatog dizajnera.

Dok je Duško u Kini, Jelena Karleuša šeta Istanbulom! Screenshoot/InstagramPosle dužeg vremena, pevačica Jelena Karleuša napustila je srpsku prestonicu. Ona je posle smrti majke Divne, koju je jedva na nogama podnela, spakovala stvari i otišla u Istanbul. Iako se njen suprug Duško Tošić preselio u Kinu pop diva, kako se navodi, još uvek često odlazi u ovaj grad. Pored fotografije koju je objavila napisala je:

"Istanbul 
With my friend, amazing doctor B "


Istanbulom prošetala je od glave do pete odevena u komade poznatog dizajnera, a izvor blizak pevačici kaže:

"Jelenu za Istanbul vežu lepe uspomene i to je mesto gde može u potpunosti da se opusti. Zbog toga je rešila da tamo pobegne od medijske gungule u Srbiji. Čini se da je u ovom trenutku to jedino mesto na kome je kamere ne prate. Tamo će provesti tek nekoliko dana, jer je već naredne nedelje čekaju obaveze i nova snimanja."

Uprkos nedaćama kojima je izložena od početka godine, Jelena nastavlja da radi na povratničkom albumu, ali se trenutno ne zna kada bi on trebalo da bude objavljen.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>