Zadruga

Parovi

Zadruga: Ana Korać i biznismen Dragoljub Starčević planirali brak i decu!

Ana ga je već pominjala pred kamerama rijalitija "Zadruga 2". Ana Korać i biznismen Dragoljub Starčević planirali brak i decu, a evo šta on danas kaže o njhovoj vezi!

Zadruga: Ana Korać i biznismen Dragoljub Starčević planirali brak i decu! Screenshoot/InstagramAnin bivši je takođe potvrdio da je bio sa njom u vezi i to pre svih njenih operacija, pre kojih je, kako kaže, mnogo lepše izgledala. Izvor objašnjava:

"Oni su dugo bili zajedno, skoro dve godine, planirali su i brak i decu. I njemu je kao i davidu govorila iste laži, a kada je ostala trudna, bez Dačinog znanja abotrirala je i tada su raskinuli. Svi iz Šapca dobro poznaju Anu, a Dača nikad nijednu lošu reč nije hteo da kaže, prvenstveno iz poštovanja prema njenoj porodici. Kasnije, kada je stavila silikone, počela je da ga zove, ali on je već uplovio u ozbiljnu vezu i nije joj se javljao na telefon."

Dragoljub Starčević na pitanje da li je razlog njihovog raskida to što je abortirala njegovo dete, nije hteo da odgovori:

"Ne želim to da komentarišem." a zatim joj je poželeo sreću:


"Nismo ostali u kontaktu ali ne kajem se što sam bio sa njom. Super joj je porodica, a i ona je. Nisam je posle toga sretao jer nemamo zajedničko društvo. Sada sam u ozbiljnoj vezi i stvarno se ne bih vraćao na temu Ane Korać. Povremeno pogledam Zadrugu, vidim da se lepo snašla, da je sa Davidom. Želim im sreću, ne znam da li će potrajati, a i ne zanima me."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>