Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Zbog Kije i Lune nastao opšti haos čak i u drugoj sezoni rijalitija (VIDEO)

Zbog Kije i Lune nastao opšti haos čak i u drugoj sezoni rijalitija. Lepi Mića i Stanija se u rijalitiju "Zadruga 2" posvađali na krv i nož, Dobrojevićeva ga optužila da se priklonio Đoganijevoj. Luna pozvala Kijine fanove da glasaju za Staniju koja je non stop pominje!

Zadruga 2: Zbog Kije i Lune nastao opšti haos čak i u drugoj sezoni rijalitija (VIDEO) Screenshoot/YoutubeJovana Tomić Matora dobila je pitanje da prokomentariše to što se družila sa Markom Miljkovićem tokom žurke. Dok je objašnjavala, Lepi Mića se ubacio i objasnio da je to Lunin pokušaj da se pravi veštački dobra atmosfera, na šta je Stanija Dobrojević imala komentar da Luna privoljava ljude na njenu stranu:

"Luna je dobila i Anu Korać, koja je bila Kijina prijateljica, Sanja, Matora, čak i Mića koji je bio najbolji prijatelj je sad okej sa njom."

Lepi Mića je pobesneo zbog ovoga, pa naveo Staniji da je ona bila bolja sa Lunom, a onda se dotako i Kristine Kije Kockar:

"Kija je moja prijateljica, a ne tvoja."

Zatim je Dobrojevićeva odgovorila:

"Vi ste njeni prijatelji, a ne ja. Ali vi ste svi prešli na Luninu stranu sad."

Na ovo se Luna obratila Kristininim fanovima:

"Svi Kijini fanovi glasajte za Staniju."

U kući je nastao haos, Lepi Mića je urlao na Staniju, a ubrzo se uključila i Marija Kulić koja je već neko vreme u žestokim sukobima sa njim.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>