Zadruga

Parovi

Nervni slom! Marija Kulić kivna na produkciju zbog ćerke Miljane! (VIDEO)

Odvojena je od spoljnjeg sveta ali neke informacije su došle do nje! Nervni slom! Marija Kulić kivna na produkciju zbog ćerke Miljane! Pomenula je i Staniju!

Nervni slom! Marija Kulić kivna na produkciju zbog ćerke Miljane! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Marija Kulić, iako se nalazi u rijalitiju "Zadruga 2", odvojena od spoljnog sveta, dobila je informaciju da njena ćerka Miljana Kulić ulazi u konkurentski rijaliti, "Parove", u kojima je, da podsetimo, svojevremeno i zatrudnela, posle seksualnih odnosa sa Ivanom Marinkovićem.

Kulićevu je ova informacija jako pogodila jer nije u skladu sa dogovorom koji su one imale sa produkcijom. Marija je osetila potrebu da se smesta obrati produkciji, preteći da više neće učestvovati u programu, ukoliko se ovo zaista i dogodi. Evo šta je ona rekla:

"Izvinjavam se, moram samo da se obratim Velikoj šefici. Ne znam da li te obaveštavaju tvoji producenti o Miljani. Ja sam pristala da dođem ovde u rijaliti, pod uslovom da krajem meseca dođe i ona. Ali, pošto ona ide u onaj drugi rijaliti i nije ispoštovan dogovor, gledaoci neka ne očekuju od mene ništa više da pričam. Nek' gledaju Miljanu i Željka u drugom rijalitiju. A od septembra počinje novi rijaliti na trećoj televiziji, i tamo će da bude Siniša, Marija, Miljana, Željko, Tijana, Zola, Zolina majka, Boban menadžer, svi Kulići, i niko vam drugi za taj rijaliti neće biti potreban! Kad ste već dozvolili da ona ode tamo... Stanija je mogla da izađe četiri meseca da se odmori, a nju niste pustili deset dana da se odmori! Ušla je čim se porodila, da vas ispoštuje od prvog dana! Ako me neko pita nešto ovde, ima da kažem, nek' se j*be ko s kim hoće!"

Marija je dodala i da će se još nedelju dana priča u Beloj kući vrteti oko Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića, a da posle toga ne zna šta će biti rijaliti. Pogledajte šta je još besna Marija Kulić ispričala.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>