Zadruga

Parovi

Bivši dečko Ane Korać otkriva zašto je Soraja izbrisala. Ana mnogo pati za uspehom!

Ana i Filip bili su zajedno osam meseci, neposredno pre njenog ulaska rijaliti u "Zadruga 2". Bivši dečko Ane Korać otkriva zašto je Soraja izbrisala. Ana voli lovu i mnogo pati za uspehom!

Bivši dečko Ane Korać otkriva zašto je Soraja izbrisala. Ana mnogo pati za uspehom! Foto: InstagramLjubavna priča između Ane Korać i Davida Dragojevića koja se rodila pred kamerama rijalitija "Zadruga 2" uzburkala je Srbiju. Naime, David je samo nekoliko dana pre nego što je stupio u vezu sa Koraćevom bio u velikoj ljubavi sa Aleksandrom Subotić, koja mu je čak bila i verenica.

Nakon što je Subotićeva napustila "Zadrugu" Dragojević je uplovio u vezu sa Anom, a od tada počinje da se odmotava klupko laži u koje se David sam upetljao. 

Sa druge strane, pojavile su se mnoge zanimljive informacije i o Koraćevoj, a velika prašina se podigla kada je javnost počela da šuška o tome koliko Ana novca troši na luksuzan život i da zbog toga njena veza sa Davidom neće opstati, jer on neće moći da je finansira. Anin bivši dečko Filip Mijatov za Pink je ispričao:

"Istina je da sam bio sa Anom u vezi, ali to je više bila neka kombinacija od 8 meseci. Bili smo zajedno sve dok nije ušla u "Zadrugu". Kul je ona lik, mi smo stvarno dobri, ali voli lovu, mnogo pati za uspehom. Ona je tip osobe koja ništa nikad ne bi radila u životu. Ona zaspi u 6 sati ujutru, budi se u 2 popodne, na telefonu je konstantno. Ona se zaljubila u Davida, to se vidi, ali neće oni ostati zajedno, to nema sanse. Nije on tip koji nju može da finansira, on je škrtica. Imala je ona te sponzore, lepo je živela, dnevno je trošila i do 10 hiljada evra, to je tačno."

Mijatov se osvrnuo i na Anino druženje sa starletom Sorajom Vučelić, koja je sve fotografije sa Koraćevom uklonila sa svojih društvenih mreža, te svi spekulišu da se na taj način distancirala od zadrugarke:

"Što se tiče Soraje, ne čujem se sa njom, ali verovatno je ljuta na nju čim je obrisala slike. Mislim da je to zbog njene veze sa Davidom, smatra da je to ispod njenog nivoa."

Kako će Koraćeva reagovati na ovakve izjave svog bivšeg dečka i koliko će je pogoditi kada čuje da se najbolja drugarica potpuno distancirala od nje, ostaje da saznamo u narednom periodu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>