Region

Svet

Dragan Stojković Bosanac hitno operisan!

Dragan Stojković Bosanac hitno operisan i to pre dva dana na Institutu za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“, saznaje  „Alo!“. Ovu informaciju potvrdio je i dr Milovan Bojić (64), direktor tog instituta.

Dragan Stojković Bosanac hitno operisan! Screenshoot/Instagram



Doktor Milovan Bojić je rekao:

"Tačna je informacija do koje ste došli. Dragan Stojković Bosanac jeste na našem institutu, operisan je i odlično se oseća. Operativni tok prolazi odlično. Juče je urađen operativni zahvat, trenutno se nalazi na odeljenju intenzivne nege, a sutra ga očekujemo na odeljenju. Reč je o hirurgiji na srčanom zalisku i sve što vam mogu reći jeste to da je sve uspešno i dobro završeno."

Kako smo saznali, naš čuveni kompozitor i aranžer javio se lekarima ovog instituta početkom prošlog meseca kada je osetio izvesne tegobe. Anonimni izvor iz bolnice za Alo kaže:

"Gospodin Stojković je početkom marta došao na redovni pregled. Na prijemu je izjavio da se često zamara, da ne može da potrči, da ne može da spava na ravnom, te da ima česta gušenja… Koronografija urađena mu je 12. marta, a zatim smo zakazali hiruršku intervenciju za 10. april ."

Kako nam je još rekao, Bosanac je odlično raspoložen, zbija šale na svoj i tuđ račun, priča viceve i anegdote sa snimanjaZvezda Granda“, te nijednog momenta ne izgleda zabrinuto niti depresivno:

"Dragan Stojković nije mogao da prima posete dok je bio na odeljenju intenzivne nege, ali će supruga Dunja, ćerka Aleksandra i sin Aleksandar moći da ga posete već danas, kada planiramo da ga prebacimo na drugo odeljenje. Ukoliko se njegov oporavak nastavi kao i dosad i bude sve u redu, plan je da uskoro napusti Institut i bude otpušten na kućno lečenje."

U toku jučerašnjeg dana pokušavali smo da stupimo u kontakt s nekim od članova Draganove porodice, ali bezuspešno. Do zaključenja ovog broja, ostali su nedostupni na brojeve telefona dostupne redakcije. Pokušali smo i da dobijemo i samog Bosanca, ali to iz razumljivih razloga nije bilo moguće.

 Iz Granda su izjavili:

"Mi nemamo informaciju da je on operisan niti da je u bolnici. Ove nedelje nije bilo snimanja, a još ne znamo da li će ih biti naredne nedelje. Plan snimanja stiže tek u petak, pa ćemo tada znati preciznije."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo

Povezane vesti:


>