Zadruga

Parovi

Diskvalifikacija?! Santana šutnuo Maju u stomak! Žene treba tući! (VIDEO)

Diskvalifikacija?! Bora je šokirao sve svojim postupkom, a zatim i monstruoznom izjavom i sve to pred kamerama rijalitija "Zadruga 2". Santana šutnuo Maju Marinković u stomak! Žene treba tući!

Diskvalifikacija?! Santana šutnuo Maju u stomak! Žene treba tući! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Bora Santana šokirao je javnost kada je šutnuo Maju Marinković u stomak. Pored toga što je udario cimerku, on je i pozvao na nasilje nad ženama, kada je izjavio da su pripadnice nežnijeg pola zaslužile da dobijaju batine i da ih treba tući više nego muškarce.

Pre nekoliko dana došlo je do žestokog sukoba između nekoliko zadrugara, a povod je bila hrana. Naime, Lepi Mića je optužio Karađorđa Subotića da je ukrao picu, pa su se umalo potukli. S druge strane, Bora je došao do informacije da je Maja istu dala Staniji Dobrojević, zbog čega je počeo da je vređa. Zadrugarka je iznervirana počela da pljuje Santanu, a on joj je uzvratio udarcem nogom u stomak. Iako rijaliti kamera nije usnimila trenutak kada je Bora nasrnuo na Maju, mogao se čuti njen vrisak, ali i galama ostalih zadrugara.

Bora je vikao:

"K*rvetino, bre, jedna."

A Maja je urlala:

"Je l' ste videli kako me je šutnuo? Boli me stomak."

Zadrugari su osudili Santanu zbog nasilja nad ženama, a on se najpre pravdao da je nije udario, nakon čega je završio u zatvoru. Po izlasku iz istog, muzičar je sedeo u dvorištu i objašnjavao cimerima šta se dogodilo. Luna Đogani ga je pitala zbog čega se tako ponaša, a on je šokirao odgovorom:

"Trebalo je da je jače šutnem. Šutnuo sam je i razvalio sam je. Pljunula me je u facu iz čista mira."

Ipak, da nije navikao na razgovor i civilizovano ponašanje, dokazao je izjavom o stavu prema ženama:

"Treba tući žensko i više nego muškarce! Veruj, zaslužile su."

Cimeri su ga šokirano gledali!

Ostalo je pitanje zašto produkcija nije sankcionisala ovako divljačko ponašanje diskvalifikacijom, kao što se dogodilo sa napadom Vladimira Tomovića na Aleksandru Subotić...

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>