Zadruga

Parovi

Zadruga 2 ubacivanje: Stanija ronila suze od razočarenja! Nadala se Vladimiru! (VIDEO)

Ubacivanje! Čula je da neko ulazi u rijaliti "Zadruga 2", naravno nadala se Vladimiru ali od toga nije bilo ništa jer se pojavila Elvira Ivazović koja će pokušati da osvoji srce Bore Santane. Stanija ronila suze od razočarenja!

Zadruga 2 ubacivanje: Stanija ronila suze od razočarenja! Nadala se Vladimiru! (VIDEO) Screenshoot/InstagramAleksandra Subotić, Stanija Dobrojević, Maja Marinković i Marijana Zonjić su već zauzele pozicije u hodniku hotela kako bi kampovale i tu dočekale osoblje koje radi u salonu lepote. 

Dobrojevićeva je bila voljna da sačeka i ne spava kako bi se sredila. Kada je čula da neko ulazi u Belu kuću, ona se ponadala da je to Vladimir Tomović ali se nije dogodilo, pa je pustila suzu zbog toga. Kao nešto što bi situaciju moglo da pogorša jeste ponašanje Lepog Miće koji kao vođa boravi u hotelu. On je isterao spomenute zadrugarke jer nije želeo da one tu borave do jutra. Marijana je tešila Staniju:

"Molim te, nemoj da plačeš, hajde sklonićemo se od svih. Smiri se, molim te."

"Ja nemam poentu ovde. Ne želim da budem ovde. Svako ovde ima nekoga, samo ja ne" - govorila je Stanija, a onda je došla Aleksandra koja se takođe složila sa razlozima zbog kojih ona plače.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>