Region

Svet

Teodora Džehverović srećna zbog podrške koju joj pruža Ceca!

Progovorila o svom privatnom životu! Pevačica iskreno o zdravstvenom stanju, ljubavi i podršci... Teodora Džehverović srećna zbog podrške koju joj pruža Ceca Ražnatović!

Teodora Džehverović srećna zbog podrške koju joj pruža Ceca! Screenshoot/InstagramTeodora Džehverović progovorila je o svom privatnom životu, pa je i otkrila čija podrška u karijeri joj je mnogo značila. Pevačica je učestvovala u rijalitiju, a posle toga je nastavila da niže uspehe, a na promociju albuma došla joj je čak i Ceca Ražnatović:

"Mnoge kolege su mi čestitale, ne mogu da grešim dušu, ali najveću podršku dobila sam od Cece. To mi je stvarno dalo vetar u leđa."

Anđelo Ranković takođe ju je podržao iako joj je bivši dečko, što ju je obradovalo. Spekulisalo se da je Teodora htela sebi da oduzme život, što je ona negirala:

"Istina je da sam ja živa i zdrava i pre svega psihički normalna. Ljudima dajem za pravo da veruju u šta oni žele. Ja svoj život mnogo volim, imam milion razloga za sreću i, po mom mišljenju, najveći greh jeste da čovek sebi oduzme zivot. Za svaki problem postoji rešenje."

Što se tiče ljubavnog života, Džehverovićeva kaže da je uvek zaljubljena:

"Ja sam uvek zaljubljena, lepršava i ispunjena. Trenutno nemam ljubavnog partnera, ali radovaću se ako se neko pojavi."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>