Region

Svet

Region

Serija Žmurke druga epizoda: Anđeli se ne uhode, njima se veruje! (VIDEO)

Serija "Žmurke" druga epizoda biće emitovana na RTS-u u nedelju 7. aprila u 21. čas. Oznaš Srd koji je uhodio čitavo mesto nije znao za tajnu ljubav svoje ćerke. Jer anđeli se ne uhode, njima se veruje. 

Serija Žmurke druga epizoda: Anđeli se ne uhode, njima se veruje! (VIDEO) Screenshoot/InstagramIvica i Marica su bili velika dečja tajna ljubav. Njegovo pravo ime je bilo Milutin a njeno Kaća, ali svi su ih zvali po likovima bajke braće Grim jer su bili nerazdvojni. Milutin je imao samo majku, otac mu je poginuo pod nerazjašnjenim okolnostima u ratu. Kaća je, za razliku od njega, imala samo oca. I to ne bilo kog oca, već oznaša Srda. Majka joj je nestala poslednjih dana rata, takođe pod nerazjašnjenim okolnostima. Oznaš Srd koji je uhodio čitavo mesto nije znao za tajnu ljubav svoje ćerke. Jer anđeli se ne uhode, njima se veruje. 

Uloge: Milan Marić, Jelena Đokić, Jasna Đuričić, Aleksandar Berček, Milica Zarić, Mihailo Miša Janketić, Boris Isaković, Gordana Đokić I drugi. u ulozi dece: Klara Cvetković, Franko Bačić.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>