Region

Svet

Svetlana Ceca Ražnatović: Nikada se nisam stidela svog izgleda!

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović opstaje na srpskoj muzičkoj sceni ne samo zbog pesama, već i zbog činjenice da je nemali broj puta rušila postavljene barijere. I ovog puta, ona se usudila da uradi nešto što nije nijedna njena koleginica. Nikada se nisam stidela svog izgleda!

Svetlana Ceca Ražnatović: Nikada se nisam stidela svog izgleda! Svet Plus



Naime, Ceca se pojavila u javnosti bez trunke šminke, potpuno ogoljena. Dok većina javnih ličnosti ni na ulicu ne izlazi dok nije ful sređena, Ceca se usudila da bude model na master klasu svog najboljeg prijatelja i dugogodišnjeg šminkera Dušana Lazića Laze i da izdrži ono što bi svakoj ženi teško palo - da na ogromnom video-bimu gledaju njeno lice u krupnom kadru, lice na kojem se vidi svaka bora, neravnina, podočnjaci... Ipak, Ceca je tih dva sata izdržala stoički, nijednom se nije požalila, čak ni vodu nije pila, a uspela je i da se nasmeje na nekoliko šala koje je na njen račun uputio Laza. Potpuno transformisana, Ceca je stala pred novinare i objasnila zbog čega se usudila na ovaj, prema mišljenju mnogih, izuzetno hrabar potez.

"Nikada se nisam stidela svog izgleda. Imam godine koje vrlo ponosno nosim. Izaći u javnost bez šminke, prema mom mišljenju, znači da neko ima samopouzdanje. To je lična snaga da budeš to što zapravo jesi i da od toga ne bežiš. Ja se sebi sviđam i mislim da ovo što sam uradila nije preterano hrabro, samo je iskreno" - istakla je Ceca, koja je objasnila i kako je uspela da više od dva sata ne mrda sa šminkerske stolice i da prati sve što joj se kaže.

"Tokom šminkanja se nisam pomerila i nisam pričala jer je ovo bilo njegovo veče. Ni na svojim koncertima, koji traju po više sati, ne zapalim cigaretu, iako sam pušač. Vodu možda popijem ako se mnogo krećem i igram, ali mi se desi da i to ne uradim. Laza ne voli da ga dave, da mu dosađuju pitanjima i da ga ubrzavaju dok šminka, a ja to svakako ne radim, tako da sam mu odličan klijent." - rekla je Svetlana, kojoj je najveći motiv da se upusti u ovaj izazov bio upravo Laza.

"Drago mi je da je moj prijatelj uspeo da bude jedinstven u svom poslu. Bez razmišljanja sam prihvatila da budem njegov model, ovo je njegov uspeh. Ostvario je još jedan cilj, predstavio je svoju čaroliju u našoj prestonici. Bilo mi je baš zabavno, kikotala sam se ženama, jer je on duhovit i inteligentan, pa vreme baš brzo prođe." - kaže Ceca, koja se na pitanje da li će sada tako našminkana krenuti u osvajanje nekog muškarca - samo nasmejala.

"Iskrena da budem, prosto se ne sećam kada sam poslednji put nekoga zavodila. Eto, možda jedino na sceni kroz svoje pesme. Mislim da žena uvek mora biti žena, a muškarac uvek i u svakom trenutku mora biti muškarac. Oni su ti koji treba da zavode. Oduvek mislim da svi treba da budemo ono što je u skladu s našim polom." - kaže Ceca, koja je zapalila društvene mreže kada je nedavno objavila fotografiju na kojoj vežba. Ipak, Ceca kaže da ne zna šta je tu toliko čudno, kad se ona sve vreme bavi sportom.

"Nisam ja sad počela da vežbam, vežbam ja odavno. Samo, imam oscilacije kada se radi o sportskim aktivnostima. Uhvate me periodi kada sam sportski aktivna i kada nisam. Kada postignem kontinuitet, krenem da radim i da vežbam i ne bude mi teško. Ne vežbam ja zbog toga što volim i što umirem od sreće da se na treninzima maltretiram, ali zaista se osećam bolje kada iskoristim vreme za treniranje. Počnem, radim, trpim, trudim se i nekako izguram te treninge." - istakla je na kraju Ražnatovićeva.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo

Povezane vesti:


>