Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Ana Korać brutalno iskrena! Njene emocije su jake! (VIDEO)

Lepi Mića je u hotelu rijalitija "Zadruga 2" savetovao Anu da se kloni Dragojevića. Ona ga voli bez obzira na sve što se dešava. Ana Korać brutalno iskrena! Njene emocije su jake!

Zadruga 2: Ana Korać brutalno iskrena! Njene emocije su jake! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Lepi Mića je poznat po tome da maestralno pomrsi konce mnogim zadrugarima, ali je rešio da pomogne svojoj prijateljici Ani Korać i pojednostavi joj sve ono što je muči i posavetuje je:

"Meni nije jasno što je trpeo tu priču. Kako tako? Kažem ti da ćutiš i neka se kanale ravnopravno i tek ćeš onda znati ko je ko. Ti si moj drug i ja tebe znam. Ne zanima me šta ti radiš i čime se baviš. Ovde sam da ti pomognem da ne bauljaš."

U jednom trenutku on je priznao da Ani cela priča sa Davidom Dradojevićem nije potrebna i da će joj doneti samo nevolje, što je Koraćeva dočekala mirno, ali je rekla da ima jaka osećanja prema Dragojeviću:

"Praviš greške, a one sada nisu potrebne. Ja ti kažem da je najbolje da se ohladiš, previše si se zaigrala. Odljubi se, ovo ti ne treba. Izvlači se iz ovih g*vana. Rekao sam ti to. Možeš li da zamisliš koji će haos da bude kada napustite rijaliti."

Ana je govorila:

"Priznao mi je sve. Napolju neće biti napadanja. Mene to ovde ubija."

Zatim je ušla Subotićeva tražeći bade mantil, a Ana je priznala da Davida voli bez obzira na sve:

"Zaljubila sam se kao tetreb u njega, ne mogu. Znam da mi ovo ništa nije potrebno. Ne zanimaju me, ali ja protiv svojih emocija ne mogu. Ja ne znam kakav je, ja sam ''pala'' na njega."



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>