Style

Ljubav

Mesečni horoskop za april 2019. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš mesečni horoskop za april 2019. godine na portalu Svet Plus. 

Mesečni horoskop za april 2019. godine! Svet Plus



Ovan 21.3.- 20.4.

Vaše društvo će brujati od aktivnosti, ali zbog retrogradnog Merkura i Mladog Meseca u znaku Ribe, vi ćete ipak želeti da se udaljite od užurbanog društvenog života i posvetite se sebi. Meditirajte, odmorite se, razmislite o svojim planovima i uživajte u tihim i mirnim trenucima koje ćete posvetiti samo sebi. Nemate odgovore na sva pitanja, ali ukazaće vam se informacije koje su vam ranije promakle. Uran u znaku Ovna će vas naterati da pomerite svoje granice. Vaša moć opažanja je toliko napredovala da ćete iznenaditi sami sebe. Sa Uranom u znaku Bika u narednih 7 dana, nećete biti opterećeni materijalnim dobicima i gubicima, već ćete se posvetiti prepoznavanju pravih vrednosti. Vaše srce, kreativnost i inovativnost je vaša prava vrednost. Vama nije potrebno mnogo da bi ste bili srećni, a sloboda je vaša najveća inspiracija i pokretač. Sunce će se naći u znaku Ovna kada pun Mesec bude bio u znaku Vage, oktrivajući vam istinu o vama. Izbegavajte da se poredite sa drugima. Budite iskreni. Tek tada ćete moći da uskladite svoje postupke sa vrednostima za koje se zalažete. Veze koje imate sa ljudima koji dele vaše vrednosti će se učvrstiti u međusobnoj ljubavi, poštovanju i slobodi. Snovi se mogu ostvariti, ali morate verovati u njih.
Povoljni dani
10, 14, 20
Nepovoljni dani
1, 13, 24



Bik 21.4.-21.5.

Uran će se naći u vašem znaku ovog meseca i u njemu će ostati do 2026. godine, čineći vaš lični i profesionalni život izuzetno uspešnim. Kao što kažu, nije bitno šta znate, već koga znate, a vi imate dosta moćnih prijatelja na svojoj strani. Nove informacije koje budete dobijali nateraće vas da ponovo razmislite o svojim aspiracijama, definišete svoje vrednosti i procenite svoja prijateljstva. Možda nećete biti sigurni kome da verujete. Prvo morate da spoznate sami sebe. Onda nećete morati da se plašite da ne skliznete u tuđe planove i snove. Ko ste vi i šta tačno želite? Spremite se da budete iznenađeni u narednih 7 godina. Možete postići ono što mnogi smatraju nemogućim. Još uvek niste zagrebali ni površinu svog potencijala. Ostanite objektivni i skromni. Vodite sopstvenim primerom i inspirisaćete druge da vam pruže podršku koja vam je potrebna. Ovo je put sazrevanja, a u vama su zakopana nebrojena blaga. Prihvatite ličnost u koju se razvijate i razbijte svoj stari kalup kako bi ste otkrili svoju autentičnost i kreativnost.
Povoljni dani
6, 21, 26
Nepovoljni dani
1, 13, 20



Blizanci 22.5.- 21.6.

Novi razvoj događaja na vašem radnom mestu zahteva da ponovo razmotrite odluke koje ste skoro doneli. Možda niste sigurni kuda sve ovo ide, ali, umesto da se plašite za nešto što je van vaše kontrole, ponovo razmislite, procenite i usmerite svoje ambicije na ono što smatrate najvažnijim. Imate podršku, veštine, talenat i autoritet da podstaknete neophodne promene i udahnete novi život u vaše vizije. Ne radi se o slavi, društvenom imidžu ili uspehu u očima sveta, već o vašoj istini. Svesno se otarasite podsvesnih strahova od neuspeha. U vama se budi još dublja svest i razumevanje o tome šta je razlog vaše svakodnevne borbe. Ko ste vi kada vas niko ne posmatra? Budite iskreni prema sebi, poštujte svoj integritet i predvodite druge sopstvenim primerom. U svojoj srži, duhovno sazrevanje zahteva od vas da se odreknete preterane povezanosti sa materijalnim svetom kako bi ste mogli da povratite svoju individualnost i oslobodite se stega svakodnevnice. Odvojite vreme za sebe, odmorite se i skupite energiju za predstojeće promene.
Povoljni dani
17, 20, 28
Nepovoljni dani
5, 15, 24


Rak 22.6. - 22.7.


Ovog meseca, biće vam podarena moć kojom ćete moći da značajno utičete na svoj životni put. Budite oprezni, jer ova moć sa sobom nosi i dosta odgovornosti. Uran će ući u znak Bika i tu će ostati narednih 7 godina. Imaćete sposobnost da materijalizujete svoje želje, pa morate pripaziti na ono što želite! Istina je da mi zaista ne znamo šta je najbolje za nas same. Ono što stvarno želite i možete da imate jeste sloboda da živite život pod svojim uslovima. Razbistrite svoj pogled i ostanite hladne glave. Vaš društveni krug se takođe menja, terajući vas da otvorite svoj um ka novim stvarima. Mogu se pojaviti neočekivane veze ili raskidanje istih sa prijateljima sa kojima ste se oduvek družili. Izbegavajte namerno održavanje napornih prijateljstava prepunih obaveza i očekivanja. Profesionalno, dostićićete svoj vrhunac sredinom meseca, kada će vaša sigurnost i stabilnost biti nedodirljive za sve spoljne uticaje. Izbegavajte upoređivanje i takmičenje sa drugima. Budite iskreni prema sebi i sami postavljajte svoja pravila.
Povoljni dani
6, 11, 26
Nepovoljni dani
1, 5, 20


Lav 23.7.- 22.8.


Uran će ući u znak Bika početkom meseca, što može uzdrmati vaš svet i probuditi nesigurnost duboko u vama. Izbegavajte da se previše vežete za neku osobu, mesto ili poziciju. Kako se budete oslobađali nepotrebnih i suvišnih stvari, tako ćete dostizati nove visine u svojoj karijeri, kao i u društvenom životu. Iako ćete se ponekada osećati izloženo i ranjivo, pustite da vas nosi struja promena i svaka tranzicija će biti laka. Ovo je trenutak kada možete da se osvrnete na obaveze i postupke iz prošlosti i izvršite reviziju koja će vam pružiti bezbednost koja vam je potrebna. Razjasnite koji su vaši ciljevi, imajte ih u vidu i hladne glave povratite moć nad tokom svog života. Vaša predanost, posvećenost i sposobnost da ostanete na pravom putu su inspirišući. Imajte više vere u sebe, ostanite skromni i nastavite da stremite ka uspehu.
Povoljni dani
9, 14, 20
Nepovoljni dani
6, 13, 22



Devica 23.8. - 22.9.

Kada Uran bude ušao u znak Bika, osetićete oslobođenje od nepredvidive situacije. Vaši horizonti će se naglo proširiti, pozivajući vas da istražujete nove mogućnosti. Bilo da je u pitanju fizički ili metaforički put, taj put biće ujedno i vaše odredište. Gde želite da idete i sa kime? Retrogradni Merkur i Mlad Mesec u znaku Ribe pozivaju vas na dublje razmatranje vaše trenutne situacije. Određena osoba biće mnogo komplikovanija nego što je delovala na prvi pogled. Verujte svom instinktu, budite strpljivi i nemojte osuđivati dok se ne otkrije cela istina. Tražite i nudite transparentnost i izbegavajte da se oslanjate na predrasude i pretpostavke. Pun Mesec u znaku Vage pružiće vam mogućnost da sami odredite put kojim želite da se vaš život kreće. Slobodni ste da istražujete nove opcije, ali ne smete izgubiti iz vida vašu prvobitnu viziju. Tek onda ćete moći da donosite mudre odluke koje će produbiti vaše veze sa ljudima sa kojima delite vrednosti i ciljeve.
Povoljni dani
14, 17, 28
Nepovoljni dani
5, 15, 24



Vaga 23.9. - 22.10.

Uran će ući u znak Bika ovog meseca, pa će se vaš život promeniti iz korena. Može doći do razvoja novih i neočekivanih događaja u vašoj ljubavnoj vezi, finansijskoj situaciji ili nekoj drugoj životnoj situaciji, koji će zahtevati od vas da pustite volan i prepustite kontrolu. Promene su jedina sigurnost. Ono što se sada dešava oslobodiće vas viška tereta i otkriće ono što je stvarno vredno. Bilo da se radi o vašem zdravlju, poslu ili partnerstvu, ima uticaja na vaš čitav život. Odvojite vreme da razmislite o svom životnom stilu- mentalnom, fizičkom, emocionalnom i spiritualnom. Zapitajte se šta će biti važno na kraju vašeg života. Šta vašem postojanju pruža značenje? Šta vas ispunjava, a šta vam oduzima energiju? Ovo je prilika da započnete iz početka. Izvucite pouku iz prošlih događaja i donesite bolje odluke u budućnosti. Pun Mesec u vašem znaku označiće kraj stresne situacije, što će povratiti balans u vaš svakodnevni život. Budite iskreni prema sebi i moći ćete da donesete važne odluke.
Povoljni dani
14, 21, 26
Nepovoljni dani
1, 6, 20



Škorpija 23.10.- 22.11.

Uran će se naći u znaku Bika, donoseći neočekivan obrt u vaš ljubavni život. Možda će se ukazati druga prilika kada je u pitanju ljubav, ili će vam se možda javiti stvar koja vam je bila izuzetno draga, a koju ste sada skoro i zaboravili. Umesto da ispunite očekivanja drugih, prvo im dajte do znanja šta je ono što vi želite. Zanemarite fantazije, potrebu za potvrdom drugih i priznanjem vaših talenata. Šta ljubav znači za vas? Šta vas ispunjava kreativno i kao ličnost? Kako gledate na osnivanje porodice? Ljubav nije nešto što treba da uzmete ili date- to je vaše biće. Ono za čime tragate je mnogo bliže nego što mislite. Budite ono što jeste i privućićete one koji vide vašu unutrašnju lepotu i dubinu. Pun Mesec u znaku Vage označava prekretnicu u vašoj sposobnosti da se osećate sigurno u kućnoj situaciji ili vezi. Sadašnjost nije prošlost. Prihvatite sve podsvesne strahove na kojima treba da poradite. Niste sami. Voljeni ste i imate veštine i talente potrebne da udahnete život u svoju viziju.
Povoljni dani
10, 14, 20
Nepovoljni dani
1, 6, 21



Strelac 21.11.- 21.12.

Uran će se naći u znaku Bika u martu i ostaće tu narednih 7 godina. Život će pomerati vaše granice- na poslu, sa vašim zdravljem i sa vašim rutinama. Može se poremetiti prirodan redosled stvari, ali to će vam pomoći da raščistite put za nove stvari. Otarasite se onoga što više ne funkcioniše, uključujući i rutine koje vam više ne donose korist. Ovo je prilika da popravite nešto iz temelja, umesto da prikrivate problem koji postoji. Zapitajte se odakle potiče vaš osećaj sigurnosti. Da li je u pitanju novac u banci, vaša porodica, posao ili mesto u kome živite? Zaboravite na ideje iz detinjstva o tome kako bi život trebalo da izgleda. Uprkos vašim strahovima, stvari se stabilizuju. Postoji brižno i kreativno rešenje za bilo koju dilemu sa kojom ćete se suočiti. Budite domišljati. Razmišljajte pozitivno i oduprite se iskušenju da zanemarite naporne zadatke koji zahtevaju vašu pažnju.
Povoljni dani
21, 26, 28
Nepovoljni dani
6, 13, 15



Jarac 22.12.- 19.1.

Ono što sada budete saznali nateraće vas da dovedete u pitanje svoja verovanja i pretpostavke, pošto ćete saznati dublju istinu. Nemojte sumnjati u sebe. Ovo je prilika da pregovarate o važnom finansijskom i ličnom pitanju kako bi ste se izborili za veću sigurnost i ličnu slobodu. Ne morate biti toliko otvoreni prema drugima, ali budite iskreni prema sebi. Šta čini da vaše srce kuca divlje? Od 2010. godine, Uran u znaku Ovna je testirao vaše ideje i koncepte doma, porodice i sigurnosti. Kada Uran bude prešao u znak Bika, život će vas izvući iz vaše zone komfora. Svojevoljno je napustite- tako nećete imati osećaj da vas izvlače iz nje, pa tako možete uživati u ovom procesu. Deca će vas pozitivno iznenaditi i naučiti mnogim novim stvarima.
Povoljni dani
9, 14, 20
Nepovoljni dani
1, 5, 22



Vodolija 20.1.- 19.2.

Proteklih 8 godina su otvorile vaš um na mnogo neočekivanih načina. Uran će ući u znak Bika ovog meseca, pa će nepredviđene okolnosti uzdrmati vaše temelje. Uprkos svemu, situacija u vašoj kući se stabilizuje, ali vi želite da promenite brzinu. Potrebno je da usporite i budete strpljivi, osmotrite teritoriju i povratite svoj balans. Samo vi možete definisati svoju vrednost. Vaši talenti, inteligencija, veštine i sposobnost da bezuslovno volite su ono što je za vas od neprocenjive vrednosti. Ukoliko budete osećali nesigurnost, dobro razmislite o tome šta je to što vam donosi osećaj pripadnosti i sigurnosti. Svo bogatsvo na ovom svetu ne znači ništa ukoliko nemate porodicu i ljude sa kojima možete podeliti svoju sreću. Kada budete počeli da gledate na prošlost u novom svetlu, bićete oslobođeni i moći ćete da oktrijete beskonačan potencijal koji nosi nov list u rasterećenoj budućnosti.
Povoljni dani
2, 21, 27
Nepovoljni dani
5, 6, 15



Ribe 20.2.- 20.3.

Mlad Mesec u vašem znaku označava moćan početak za vas, otvarajući vaš um ka mnogim novim mogućnostima. Možda nećete verovati u ono što budete saznali, ali spremni ste da dođete do istine. U narednih sedam godina prolazićete kroz ciklus odbacivanja svojih pogrešnih verovanja, ideja i zabluda i probudićete se kao bogatija i potpunija osoba. Obratite naročitu pažnju na svoja dela. Budite iskreni prema sebi- tek tada ćete moći da donesete saosećajne odluke koje će povratiti ravnotežu u svakoj situaciji. Vi ste vizionar. Potrebno je da naučite kako da kanališete svoje ideje i učinite da se one manifestuju van vašeg uma. Neke stvari nisu nemoguće kao što ste mislili. Neki će možda misliti da ste poludeli, ali vaš zadatak nije da ubeđujete bilo koga u bilo šta. Oslobodite svoj um, budite inovativni i živite svoju istinu.
Povoljni dani
10, 14, 21
Nepovoljni dani
1, 6, 13

 

Ljubavni horoskop za april!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Horoskopius

Povezane vesti:


>