Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Ljuba Pantović ima plan kada i kako će raskrinkati Anu Korać! (VIDEO)

Nakon što je Aleksandra Subotić pred kamerama rijalitija "Zadruga 2" potvrdila navode Stanije Dobrojević oko podvođenja muškarcima za novac, Ljuba Pantović je prišla Sanji Stanković, pa joj sa nevericom priznala šta je saznala. Ima plan kada i kako će raskrinkati Anu Korać!

Zadruga 2: Ljuba Pantović ima plan kada i kako će raskrinkati Anu Korać! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



U razgovoru sa Stankovićevom, Ljuba je najavila da će u petak tokom emisije raskrinkati Anu Korać zbog svoje ćerke, jer ima keca u rukavu. Nakon toga, dotakli su se i polemisale o Aleksandri i njenom drugom povratku u Belu kuću, kao i sa kim je postala dobra, a kome nije ni pružila ruku. Ljuba je započela:

"Ko bre više ovde laže?"

Sanja joj je odgovorila da to sve nije normalno, a Pantovićeva je nastavila:

"Da ona meni u lice tvrdi da se ja družim sa Davidom. I njega koji je otišao u pab, koji je smislio da podrži Staniju protiv mene."

Sanja je bila jasna:

"Ja sam rekla Jovani, da se nas dve nećemo mešati u njihovu priču."

Ljuba je nastavila, pokazujući Sanji prstima šifru:

"Ja sam imala dobro pitanje, za nešto što se muljalo. I to ću u petak, ja sam odlučila da za to progovorim. Neću pitati Anu, već Matoru, jer ona neće slagati, ima nekoliko učesnika tu koji su čuli. Ja sam čula šta sam čula i ta priča ide od ranije. Rekla bih nekoliko stvari i onda bi se otvorila opet neka stvar. Da se Ani i ranije sviđao David, da je sa drugima pričala o njemu. Pričala je sve i svašta, komuniciralo se o toj temi mnogo puta, ali na drugačiji način. Ja ne znam, mene izludi, ja plačem kad me pogodi nešto, zato što ne dozvoljavam da se laže."

Sanja je izjavila:

"Ušla je i napala Lunu, rekla loše mišljenje o Luni, o nama, o Mikiju i Suzani, a Mariji i Staniji se prišlihtala, a ti razmisli zašto."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>