Zadruga

Parovi

Stanija žali što se sa Gastozom nije osamila! A mogla sam i da se ljubim sa njim! (VIDEO)

Mogla je šetnju drugačije da iskoristi! Stanija Dobrojević žali što se sa Nenadom Sinđelićem Gastozom nije osamila! A mogla sam i da se ljubim sa njim- kaže starleta.

Stanija žali što se sa Gastozom nije osamila! A mogla sam i da se ljubim sa njim! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Tokom noći Stanija Dobrojević sedela je sa Markom Stolićem i Marijanom Zonjić u dnevnoj sobi, pa su komentarisali navode da je sve vreme jurila kadar tokom posete Nenada Sinđelića Gastoza na žurki u utorak veče. Ono što su joj zamerili stanari Bele kuće jeste to što se Stanija pokazala kao prava domaćica, te je Gastozu pokazala imanje sa još nekoliko zadrugara.

U toku razgovora Stanija se sve vreme pitala zbog čega ju je njen prijatelj, Lepi Mića napao, a predstavlja joj se kao bliska osoba od poverenja:

"Vladimir i ja nismo zajedno, Mića je izgoreo jer sam ja išla sa Gastozom. Vi kao moji prijatelji ne smete tako da gledate. Moja ideja je bila spontana. Vi ljudi koji ste dobri sa mnom, pokušajte da me gledate kako treba. A rekla sam mu, kada je dolazila Sandra Afrika, da nisam dobra sa njom. Devojka ne može očima da me gleda, nije mi prijavio, već je okačio fotografiju sa njom sa doka, e to je izdaja! Ovo što meni ovde prave, slobodna sam devojka, šetalo je nas šestoro i onda ne razumem Miću koji je izgoreo. Žao mi je što nisam prošetala Gastoza sama, a mogla sam i da se ljubim sa njim! Nisam se ljubila, ono, i rado ga se sećam."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>