Region

Svet

Aca Lukas se sa Cecom Ražnatović posvađao zbog Sonje!

Poslednjih nedelja se spekuliše o prekidu prijateljstva Lukasa i Cece Ražnatović, jer se kolege više ne prate na Instagramu. A kako izvor blizak pevaču otkriva, Aca Lukas se sa Cecom Ražnatović posvađao zbog Sonje!

Aca Lukas se sa Cecom Ražnatović posvađao zbog Sonje! Screenshoot/InstagramIzvor za Informer je ispričao da je svađa bila žestoka i da je dugogodišnje prijateljstvo između Cece i Ace prekinuto:

"Lukas i Ceca su se žestoko posvađali i prekinuli dugogodišnje prijateljstvo zbog Sonje! Pevači od decembra nisu u kontaktu, iako su prethodne dve decenije bili nerazdvojni. Svetlana mu je bila rame za plakanje i svakodnevno ga je tešila dok je patio za bivšom ženom. Međutim, čim se vratio Sonji, Aca je počeo da izbegava drugaricu. Ceca je do detalja bila upućena u Lukasov i Sonjin odnos i probleme koje su imali, pa mu je otvoreno kazala da nije pametno što se pomirio sa ženom. Aci se to nije dopalo, pa je vrlo brzo prekinuo kontakt sa najboljom prijateljicom." 

Izvor ističe da je Sonja kumovala raskidu jednog od najvećih estradnih prijateljstava:

"Čim se pomirila sa Lukasom, počela je da mu puni glavu protiv Cece i da ga ubeđuje da se više ne druži sa njom. Zna se da je Sonja nikada nije podnosila. Čak je podržala i Karleušu kada je isprozivala Ražnatovićevu."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>