TV Show

Parovi

Jelena Rozga flertovala uživo u jutarnjem sa Srđanom! Bilo je neprijatno gledati!

Voditeljka Jovana Joksimović je pokušavala da sakrije koliko joj je neprijatno zbog njihovog flerta, ali gledaoci su primetili da je sve poprimilo razmere nepristojnosti. Jelena Rozga flertovala uživo u jutarnjem sa Srđanom! Bilo je neprijatno gledati!

Jelena Rozga flertovala uživo u jutarnjem sa Srđanom! Bilo je neprijatno gledati! Foto: ScreenshootHrvatska pevačica Jelena Rozga gostovala je u jutarnjem programu televizije Prva, gde je sve vreme flertovala sa voditeljem Srđanom Predojevićem, naočigled miliona gledalaca. Kada je ušla u studio, ispod stola joj je prišao pas, a ona je izjavila kako je mislila da je to radio voditelj Srđan. Kroz smeh je rekla:

"Uh to je Prva, ja mislila Srđan me dira po nogama."

Predojeviću je bilo primetno neprijatno u tom trenutku ali je u jednom momentu i sam prihvatio igru:

"Svi gledaju spot, a ne slušaju pesmu."

Odgovorila mu je:

" Žene slušaju, muškarci gledaju."

Rozga se sve vreme smešila Srđanu i gledala ga direktno u oči, dok se on preznojavao, a Jovani je okrenula leđa, bez obzira na to što joj je upravo Jovana postavila pitanje na koje odgovara.

Na kraju mu je poručila da dođe u Split, jer tu ima nju, prijateljicu, zatim je predložila da svo troje odu na večeru. Jovana bi se sigurno lepo provela, obzirom na to koliko ju je Rozga ispoštovala u emisiji.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>