Region

Svet

Region

Serija Grudi četvrta i poslednja epizoda: Da li će Fuki uspeti da pronađe novac za operaciju?

Serija "Grudi" četvrta i poslednja epizoda biće emitovana 30. marta u 21 čas na prvom programu RTS-a. Da li će Fuki uspeti da pronađe novac za Aninu operaciju? Jesu li tri dana ponovnog okupljanja i sumiranja života dovoljna da shvate kuda dalje?

Serija Grudi četvrta i poslednja epizoda: Da li će Fuki uspeti da pronađe novac za operaciju? PromoKakve odluke će doneti Ana, Jelena i Zorka? Da li će Fuki uspeti da pronađe novac za Aninu operaciju? Jesu li tri dana ponovnog okupljanja i sumiranja života dovoljna da shvate kuda dalje?

O posledicama propuštenih prilika saznajte više u četvrtoj epizodi mini serije "Grudi".

Seriju "Grudi” je u koprodukciji sa Radio televizijom Crne Gore realizovala producentska kuća Meander film, pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Crne Gore i uz učešće Open Box Studija.

"Grudi" je mini-serija od četiri epizode, podržana kao najbolje ocenjeni projekat na Konkursu za koprodukciju RTCG-a, čime je obezbeđen deo sredstava i emitovanje na teritoriji Crne Gore. Serija je nastala po ideji i scenariju Marije Perović i Vladislave Vojnović. 

Glavne uloge tumače: Dubravka Drakić, Nada Šargin, Marija Škaričić i Vojin Ćetković. Osim njih igraju još i Mira Banjac, Peđa Bjelac, Jelena Đukić, Danilo Lončarević, Branimir Popović, Marija Đurić, Branka Femić…

Serija je snimana u Nikšiću, a neke scene u Tivtu i Beogradu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>