Zadruga

Parovi

Stanija se jedva razdvojila od Gastoza! Za to vreme Luna igrala na stolu! (VIDEO)

Nenad Sinđelić Gastoz je svojom posetom večeras napravio pravu pometnju svojim ulaskom u Belu kuću. Luna Đogani je videvši ga na vratima Bele kuće odmah okrenula glavu, a kada joj je njen dečko Marko Miljković dao dozvolu, ona mu se javila. Na kraju Stanija se jedva razdvojila od Gastoza! Za to vreme Luna igrala na stolu! 

Stanija se jedva razdvojila od Gastoza! Za to vreme Luna igrala na stolu! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeLuna je rekla da neće prisustvovati žurki jer je rođendan Lepog Miće, koji njoj nije bio na rođendanu. Blogerkaosim pozdrava sa Gastozom nije više imala nikakvog kontakta, dok je njemu sve vreme društvo pravila Stanija Dobrojević kojoj je pevač udelio nekoliko komplimenata. 

Kada je Gastoz završio sa svojim nastupom i napuštao Belu kuću, Dobrojevićeva se od njega nije odvajala i govorila mu kako želi da ostane sa njima da im još peva:

"Nema ti da ideš još odavde. Ostavi to i pevaj."

Dobrojevićeva je čak i ispratila Gastoza do vrata i mahala mu, a Đoganijeva nije obratila pažnju na njega, već je sve vreme igrala na stolu i ignorisala ga. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>