Region

Svet

Popularni glumac Milan Marić bio u vezi sa koleginicom starijom dve decenije!

Evo ko mu je ukrao srce...pa bar na kratko! Popularni glumac Milan Marić bio je u vezi sa koleginicom starijom gotovo dve decenije! 

Popularni glumac Milan Marić bio u vezi sa koleginicom starijom dve decenije! Svet PlusGlumca Milana Marića trenutno možemo gledati u više serija ali najsvežija je sinoć emitovana "Državni službenik" koja se emituje na SuperStar kanalu. O seriji možete pročitati više OVDE.

Ovaj talentovani glumac retko priča o svom privatnom životu, no pre nekoliko godina isplivala je informacija da je bio sa koleginicom Ninom Violić koja je 19 godina starija od njega:

"Osamnaest, da te ispravim. To mi je strano. Inače sam zatvoren čovek i ne volim da pričam previše o sebi. Nisam ni znao tada da će to toliko da privuče medije."

Milan je objasnio kako se on osećao nakon objava u medijima:

"To je više bilo prisutno kod hrvatskih medija, jer ona tamo živi. Na svu sreću, to je malo prešlo kod nas. Ali zaista je bio grozan kontekst u koji su nas stavili. Ja sam tada bio užasno besan. Naslovi su bili užasni „Hrvatska kuguarka zavela mladog glumca”.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>