Region

Svet

Posle smrti kuma Zorice Brunlik, Šabana Šaulića, preminuo joj je i rođeni brat!

Posle smrti kuma Zorice Brunlik, Šabana Šaulića, preminuo joj je i rođeni brat! Zorici Brunclik preminuo je nedavno rođeni brat Ljubivoje. Ovo je za Kurir kratko potvrdio pevačicin suprug Miroljub Aranđelović Kemiš.

Posle smrti kuma Zorice Brunlik, Šabana Šaulića, preminuo joj je i rođeni brat! Screenshoot/InstagramBrunclikovu su u kratkom roku napustila dva bliska muškarca. Nakon što se jedva oporavila od iznenadne smrti kuma Šabana Šaulića, sada je opet naprasno ostala i bez rođenog brata. Ljubivoje je živeo u Smederevu i takođe se bavio muzikom. Kako je ranije i sam pričao, sa sestrom gotovo pet godina nije bio u dobrim odnosima, a zatim su obnovili kontakt:

"Jedva sam uspeo da se pomirim sa njom pre pet godina, bili smo u svađi zbog novina. Sve što kažem, oni mogu da iskoriste protiv nje, a ja to ne želim. Ne želim da ponovo pokvarim odnose s njom."

Zorica je tokom karijere priznala da je kao mala živela u velikoj bedi, ali da je, kad je zaradila prve pare, svom bratu Ljubivoju i majci napravila kuću:

"Sa mamom sam otišla u najnoviju robnu kuću i za sav novac smo kupile hranu, pa smo kući došle u dva prepuna taksija. Namestili smo slavski sto, na koji smo stavile sve što smo donele, i toliko smo se prejeli da smo tri dana imali proliv. Kada sam došla do većih para, napravila sam majci i rođenom bratu Ljubivoju kuće."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo


>