Region

Svet

Premijera Saša Matić: Nova pesma i spot - A ja imam tebe! (VIDEO)

Premijera! Saša Matić spremio je iznenađenje za fanove! Nova pesma i spot  "A ja imam tebe"! Kako je pevač i sam najavio, biće ovo nešto potpuno drugačije od onoga na šta smo navikli.

Premijera Saša Matić: Nova pesma i spot - A ja imam tebe! (VIDEO) Screenshoot/Instagram Saša Matić je rešio  da svoju publiku obraduje pesmom naziva „A ja imam tebe“ koju je na društvenim mrežama najavio kao nešto malo drugačije od onoga na šta su od njega navikli. U pauzama između nastupa i velikih koncerata širom regiona, on nađe vremena i za rad u studiju, pa je odlučio da svoju publiku iznenadi nečim što zasigurno od njega nisu očekivali. Naime, Matić je obradio jedan od najvećih hitova pokojnog Rođe Raičevića, pesmu "A ja imam tebe":


"Rođa je bio unikatan, originalan, zato njegove pesme nemaju rok trajanja. Rado ih pevam i na nastupima a obavezno sa društvom, onako, za svoju dušu.Tako sam i došao na ideju da "oživim" jednu od meni najdražih pesama "A ja imam tebe" i na taj način održim uspomenu na legendu muzičke scene i njegove prelepe pesme približim i mlađim generacijama. Nadam se da ću u tome uspeti i da će se to publici svideti."

Autor pesme je Dragan Brajović Braja, dok je za aranžman bio zadužen Endži Mavrić, a sve je upakovano u zanimljiv spot koji upravo možete pogledati.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>