Ostalo

Sme�no

Milijana i Milojko: Dala mu je život, on će njoj svu imovinu!

Milijana Bogdanović i Milojko Božić zaintrigirali su Srbiju, mnogi komentarišu, kude, podržavaju ali se svi pitaju zašto? Zašto bi jedna tako mlada devojka svoj život vezala za čoveka koji bi po godinama mogao deda da joj bude. Evo šta o tome kaže budući mladoženja. Dala mu je život, on će njoj svu imovinu!

Milijana i Milojko: Dala mu je život, on će njoj svu imovinu! Screenshoot/Video Kurir



Uprkos tome što se u pojedinim medijima moglo pročitati da Milojkova deca ne podžavaju njegovu vezu sa 53 godine mlađom Milijanom, on odgovara da ima punu podršku svoje najuže porodice:

 "Ja imam troje dece, svi su fakultetski obrazovani. I moja ćerka koja je novinar po profesiji je dolazila skoro. Tako da, svi me podržavaju" - priča Milojko i dodaje kako ima nameru da svu imovinu prepiše svojoj budućoj supruzi.

"Ja ću njoj sve prepisati. Možda ću i ovih dana otići da joj prepišem da bude i ona sigurna i tako... Тo je sve normalno, ona je meni dala život."

On dodaje i da se njihov život nije puno promenio otkad je priča o njihovoj ljubavi izašla u javnost:

"Jedino malo ti komentari po internetu i društvenim mrežama, ostalo se ništa nije promenilo" - kaže Milojko i pitanje "šta kaže selo?" odgovara da "selo ćuti":

"Selo ništa ne kaže. Selo ćuti. Selo za nas zna. Kad smo počeli, pre jedno dve godine, onda je to bilo čudo, baš čudo i više od čuda. Onda se nije pominjala svadba, venčanje, ali je svima u selu bilo čudno, a ovo je sad veoma ozbiljno."

On je za Kurir ispričao i kako je sve počelo:

"Počelo je šetnjom, ona je imala 18 godina, ja sam išao u prodavnicu, ona je išla u prodavnicu, imao sam i nekog psa, i on je prosto trčkarao, išao oko nas, i tako nas je svezao i obavezao... Posle sam ponovo išao u prodavnicu a ona je rekla svojoj drugarici da joj se sviđam... Posle je meni prodavačica to prenela, a ja sam rekao - ona je ludo dete, nisam to uopšte ozbiljno shvatao... Posle smo malo šetali, nije se ništa dešavalo sem poljubaca... Posle moje bolesti, operacije, tu se rodila prava ljubav između mene i nje. Tada je počela da me pazi. Posle je rekla da bez mene ne može, je li tako bilo - jeste."

Što se tiče Milijaninih roditelja, ljubavni par kaže da ih, u principu, i oni podržavaju:

"Mama je malo u čudu zbog mnogobrojnih komentara na društvenim mrežama, u novinama i tako... Velika je pažnja usmerena i na moje roditelje sada, svi ih zapitkuju, propitkuju, u principu oni nas podržavaju. Drugarice - kako koja. Mišljenja su podeljena."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>