Region

Svet

Počinje novi reality show

U četvrtak 16. decembra u 21 sat na Prvoj srpskoj televiziji biće prikazana prva epizoda realitya "Radna akcija" koji ima humanitarnu misiju - pomoći porodicama koje žive u teškim uslovima. Reč je o programu urađenom po američkom šouu "Extreme Makeover - Home Edition". Svaka epizoda ima porodicu suočenu sa nekom vrstom nedaće: teški životni uslovi, bolest nekog člana porodice ili neka druga katastrofa.

Počinje novi reality show





U Americi je šou pomogao brojnim porodicama koje su ostale bez krova nad glavom posle uragana Katrina, kao i onima koji se dugo bore sa teškim bolestima kao što je AIDS. Cilj domaće verzije ovog šoua takođe je pomoć ljudima koji teško žive. Veliki broj majstora i volontera spreman je da tim porodicama u potpunosti promeni uslove stanovanja, što podrazumeva kompletno renoviranje enterijera i eksterijera, kao i sve potrebne popravke i poboljšanja.



Celokupan posao se obavlja u roku od pet dana, a za to vreme prodica kojoj se pomaže je kod rodbine ili prijatelja. Prva porodica kojoj će "Radna akcija" promeniti život su Milanovići iz Beograda. Jelena Milanović (32) sa troje dece i ocem Slobodanom živi u trošnoj kući od 29 kvadrata.

izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>