Zadruga

Parovi

Zerina Hećo: Smršala sam više od 15 kilograma, ne mogu ništa da jedem!

Zerina Hećo, koja je napustila Zadrugu pošto je pre toga doživela nervni slom, ošišla se na ćelavo, ponovo se uključila uživo na Instagramu i odgovarala na pitanja pratilaca: Smršala sam više od 15 kilograma, ne mogu ništa da jedem!

Zerina Hećo: Smršala sam više od 15 kilograma, ne mogu ništa da jedem! Screenshoot/Instagram



Zerina je poručila da je dobro i da joj je sve bolje, a da je ovog prepodneva bila sa ćerkom u šetnji i da su se našminkale i doterale. O rijalitiju ne želi puno da priča, samo nešto o navodnoj cenzuri:

"Moja mama i ja nismo davali nikakve izjave ni za jedne novine. Sve što se prenosi nije poteklo od nas. Što se tiče zdravlja, oporavljam se. Istina je samo da su mi lekari ustanovili aritmiju na srcu i da treba lekove da pijem. Rezultate biopsije još čekamo. Smršala sam više od 15 kilograma, ne mogu ništa da jedem. Mnogo pušim cigarete, to je tačno. Nije istina da je Vlada Todorović bio u Sarajevu i posetio moju mamu! Sada mi je u planu samo rad na knjizi, a što se tiče pesme - i to ćemo uskoro. O "Zadruzi" neću ništa da komentarišem, nisam imala predstavu šta se dešava napolju. Čula sam da su napola prekinuli ono što sam rekla, a rekla sam samo "sram vas bilo" i to je dovoljno. Hvala vam mnogo i nastavite da me podržavate, ovo nije kraj."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>