Region

Svet

Teodora Džehverović se oglasila nakon vesti da je zbog pucanja silikona u bolnici!o

Pevačica je reagovala nakon ove informacije koja se pojavila u pojedinim medijima. Teodora Džehverović se oglasila nakon vesti da je zbog pucanja silikona u bolnici!

Teodora Džehverović se oglasila nakon vesti da je zbog pucanja silikona u bolnici!o Screenshoot/InstagramTokom današanjeg dana pojavila se informacija da je navodno Teodora Džehverović završila hitno u bolnici nakon što joj navodno pukao silikon u jednoj dojci. Tim povodom kontaktirali su pevačicu koja je rekla da to uopšte nije istina:

"Totalna neistina. Živa sam zdrava sam. Neću uopšte da produbljujem priču. Znate da sam uvek dostupna za komentar ali sada ću zaista iskulirati sve."

Inače, Teodora je za naš portal pričala o silikonima i priznala da je novim izgledom prezadovoljna, te da je sve baš onako kako je želela.

"Bojala sam se kako će organizam da prihvati, kakav će oblik ispasti. Svi su mi govorili da ne preteram, ali znala sam koliko radim i šta želim. Imam i sad neki jači brus koji mora sve to da drži, jer imam trening. Ja sam prezadovoljna, sve je baš onako kako sam želela."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>