Zadruga

Parovi

Kija rešila da zapuši usta Anabeli: Hvala lepo. Sada je vreme da sjašete sa mene!

Kija rešila da zapuši usta Anabeli, pa objavila snimke iz Zadruge i podsetila je šta je sve govorila o njoj tokom rijalitija, Sloba je podržao! Hvala lepo. Sada je vreme da sjašete sa mene!

Kija rešila da zapuši usta Anabeli: Hvala lepo. Sada je vreme da sjašete sa mene! Screenshoot/InstagramKija Kockar rešila je da iznese detalje iz prošlosti i stavi tačku na sve priče o svom bivšem mužu Slobi Radanoviću, njegovoj tadašnjoj ljubavnici Luni Đogani i o onome što je Anabela Atijas pričala o njoj tokom rijalitija Zadruga. Kristina je prvo objavila Anabelin snimak sa promocije Lunine knjige "Igra sudbine".

"Mene je to tako vratilo u taj period. Ja još nisam spremna da ponovo preživim sve to, imam neku rupu u stomaku" - rekla je Anabela na prvom snimku dok je komentarisala roman koji govori o Luninoj i Slobinoj ljubavi tokom rijalitija.

Kija je na to imala spreman odgovor, pa je napravila grupu snimaka, na kojima se vidi šta je Anabela pričala o njenom braku u toku rijalitija:

"Ja sam došla da vidim svog zeta", "Ko je nju naterao da uđe. Evo molim vas, na silu vratite čoveka ženi", "Brak nije postojao 2 godine, to više ni u crkvi ne važi", "Kija Kocar je u jako lošem psihičkom stanju - samo su neke od stvari koje je tada Atijasova govorila."

Kokareva je na kraju stavila tačku na sve i napisala:

"Hvala lepo. Sada je vreme da sjašete sa mene."

Nakon Kije, oglasio se i njen bivši muž Sloba Radanović koji je podelio njenu objavu i napisao: 

"Bio bi red."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>