Svet

Region

Anđelina Džoli se udaje za milijardera?!

Kako prenose američki mediji, svadba će biti u Francuskoj! Glumica Anđelina Džoli je konačno prebolela Breda Pita i sada se udaje za milijardera! 

Anđelina Džoli se udaje za milijardera?! Screenshoot/InstagramNa veliko iznenađenje, u svetu poznatih se šuška da se slavna filmska diva i humanitarka Anđelina Džoli verila za milijardera. Kako pišu američki mediji, glumica, rediteljka i ambasadorka UNHCR-a ne samo da izlazi sa misterioznim bogatašem, već će se uskoro i udati i to u Francuskoj. 

Neki novinari su preneli i informaciju da je Bred Pit za ovu novost saznao preko ćerkice Šajlo, ali izgleda da su domišljati fanovi i mediji malo više napakovali ovu priču. Izvor blizak Anđelini rekao je da 43-godišnjakinja trenutno živi svoj najbolji samački život:

"Anđelina trenutno nije u ozbiljnoj vezi, bila je usamljena nakon razvoda, ali je to pregurala zahvaljujući ljubavi i pažnji svoje dece. Nije spremna da se s nekim ozbiljno viđa dok se njen razvod ne završi. Do tada, nastaviće da se brine o deci i radu.”

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>