TV Show

Parovi

Kija Kokar je došla do zaključka da Luna Đogani želi da bude njena kopija!

Rijaliti pobednica i pevačica u usponu Kristina Kija Kockar je po izlasku iz prve sezone "Zadruge" objavila autobiografsku knjigu na iznenađenje mnogih. Ona je došla do zaključka da Luna Đogani želi da bude njena kopija!

Kija Kokar je došla do zaključka da Luna Đogani želi da bude njena kopija! Svet Plus/InstagramPočetkom nedelje je promovisana blogerkina knjiga "Igra sudbine", koja do detalja opisuje kroz šta je sve Đoganijeva prošla dok je boravila u rijalitiju koji se emituje na ružičastoj televiziji, a Kockareva je došla do zaključka da Luna želi da bude njena kopija. Dobro upućen sagovornik blizak Kockarevoj kaže:

"Kristina je i dalje kivna na Lunu zbog toga što je njen bivši suprug Slobodan Radanović sa njom započeo aferu čim je kročio u rijaliti. Ona je svesna činjenice da je sad sve to daleka prošlost i da na to neće da se vraća, ali joj i dalje smetaju pojedini Lunini postupci. Kija se mnogo smejala kada je pre nekoliko meseci čula da su se pojavili tračevi kako će Đoganijeva da snimi pesmu. Prijatelji su to Kristini preneli, pa su se zajedno kikotali uz reči da blogerka nikada nije radila na svom pevanju i da je strašno što napušta posao modne blogerke i odlazi u pevačice samo zato što je to sada moderno." 

Navodno, Kija je počela da besni kada je saznala da će porodica Đogani u dosluhu sa Luninim fanovima da objavi knjigu, pa je bliskim prijateljima rekla da joj je sada kristalno jasno da je Luna kopira. Izvor još dodaje:

"Kad je Kija pročitala na portalima vest da Lunina knjiga izlazi i da se organizuje promocija, prvo je izgovorila: "Pa ja ne mogu da verujem šta upravo čitam!" U tom trenutku je bila sa dve dobre drugarice u svom stanu na Zvezdari, pa je počela da negoduje i da pljuje Lunu. Rekla je: "Stvarno ne znam u kom filmu živi ova mala i šta misli da radi?! Prvo mi je otela muža, a sad izdaje knjigu kao ja. Verujem da će uskoro da se ošiša na paž i da mi iskopira frizuru. Strašno je što uopšte komentarišem ovo, jer ovakva jeftina piskaranja ne treba da me zanimaju." Čim je objavljen datum kada će knjiga Đoganijeve da bude promovisana, Kiji su fanovi počeli da šalju u inboks slike devojke koja je radila na pisanju ovog dela. Slali su joj i naslovnu stranu, kao i skrinšotove gde se vidi kako ljudi na pojedinim blogovima blate Lunu, navodeći da bezuspešno pokušava da bude Kristinina kopija, pa se Kockareva kiselo smejala."

Kija ipak nije želela javno da komentariše blogerkinu knjigu "Igra sudbine", ali je u više navrata stavila instastorije u kojima je na engleskom jeziku ispisala kratke citate u kojima je navela da svako treba da sledi svoj put i ne viri u tuđa dvorišta.

Bivši suprug Kristine Kockar, a ujedno i bivši ljubavnik Lune Đogani, Slobodan Radanović pominje se u obe knjige koje su pevačica i blogerka izdale, a Sloba je za medije nedavno otkrio da će tužiti Đoganijevu. Naime, pevač je objasnio da će se obratiti sudskim organima ukoliko je u Luninoj knjizi njegovo ime provučeno u negativnom kontekstu, te i da je saznao da su tamo stavljene neke fotografije, a koje autori verovatno nemaju pravo da koriste.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srpski Telegraf

Povezane vesti:


>