Zadruga

Parovi

Zadruga 2: David poručio Aleksi da je on ono g*vno koje ne smrdi! (VIDEO)

Učesnii rijalitija "Zadruga 2" bili su u čudu kada su odgledali snimak i shvatili da Aleksa ima i drugu stranu!  David Dragojević poručio Aleksi da je on ono "g*vno koje ne smrdi"!

Zadruga 2: David poručio Aleksi da je on ono g*vno koje ne smrdi! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeZadrugari su komentarisali kako Pinkova Zvezda još nije pokazala pravo lice i da i te kako voli da se umeša i da svoje mišljenje o mnogim odnosima njegovih cimera. Aleksa je počeo da opravdava sve ono što su zadrugari pričali, a ono što su navodili je potvrdio David Dragojević. Pinkova Zvezda je imala zadatak da priča svoje mišljenje o svim zadrugarima. Taj trenutak su svi uzeli za dovoljan da pomisle da on nije iskren koliko priča da jeste. Aleksa je pričao:

"Gledaoci mogu da pričaju šta hoće. Ja sam dobio pitanje da komentarišem sve zadrugare. Apsolutno se ne krijem ispod Minine suknje. Na početku je bilo in da me spajaju sa devojakama. Meni je Mina drugarica... "

Zatim se umešao David Dragojević:

"Ti si jedini koji imaš neke komentare oko snimaka sa Anom, evo znam da si pričao o tome sa Rebekom u garderoberu. Hajde, kaži mi. Ti si ono g*vno koje ne smrdi. Ja sam tebe čačkao i sprdao te. Nisi hteo ništa da mi kažeš. Posle si sa njom pričao o tome kao neka p*čka... "

Aleksa mu je poručio da je on taj koji je rekao da će tek krenuti igra jer se bliži kraj, a onda je Lepi Mića u sve umešao Marka Stolića sa kojim je nastavio da se raspravlja. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>