Region

Svet

Indi: Bila sam u paklenom krugu! Nisam prihvatala da imam problem!

Pevačica Indira Aradinović Indi priznala je da je imala višak kilograma, zbog čega su joj se mnogi smejali, a sada otkriva da je u pitanju bio zdravstveni problem. Bila sam u paklenom krugu! Nisam prihvatala da imam problem!

Indi: Bila sam u paklenom krugu! Nisam prihvatala da imam problem! Screenshoot/InstagramIndi je istakla da je za četiri meseca smršala 20 kilograma i da joj nije bilo teško da postigne šta želi, jer je uz sebe imala trenera i ženu koja je vodila računa o tome šta pevačica jede:

" Bila sam u paklenom krugu. Jedan zdravstveni problem je uzrokovao drugi. Voda mi se zadržavala u organizmu, a onda sam dobila terapiju koja je isključivala lekove za izbacivanje tečnosti. Jela sam sve više, a konstantno osećala glad. Sebi sam stalno nalazila opravdanja što toliko jedem: zima, slave, rođendani. Gojila sam se, svi su me opominjali, ali ja sam odbijala da prihvatim da imam problem. Međutim, šok je usledio kada sam se jednog dana osvestila! Bila sam užasnuta svojim izgledom. Počela sam da se krijem od ljudi, povlačim u sebe, odbijam da izađem iz kuće i teram od sebe tadašnjeg dečka."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer


>