Zadruga

Parovi

Dragana Mitar poručila Staniji: Ja neću da se družim sa k*rvetinom! (VIDEO)

Bane Čolak je postavio Staniji Doborojević ultimatum da bira da li će se družiti sa Pavlom Jovanovićem ili sa njim. Dragana Mitar poručila Staniji: Ja neću da se družim sa k*rvetinom! Ovo joj nikad neće oprostiti.

Dragana Mitar poručila Staniji: Ja neću da se družim sa k*rvetinom! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Bane Čolak je uporedio Stanijin odnos sa Draganom Mitar koja je bila dobra sa Ljubom Pantović kada je ova zadrugarka sa njom ratovala. Dragana je dobacila:

"Ja neću da se družim sa k*rvetinom i to je to!"

Voditelj Milan Milošević je upitao da li je ovo prvi put da ju je bivša modelsica ovako uvredila, a zbog njenog odgovora je nastala žučna rasprava:

"Nije prvi put da me vređa. Ja neću da joj pređem preko ovih uvreda. Otkačila sam je u trenutku kada sam videla da uživa dok me Ljuba gazi. Posle toga je Mića pokušao da nas izmiri. Nju drmaju kompleksi, ljubomora. Ja to više neću da trpim. Nadam se da će da se sklanja od mene."

Dragana joj je odbrusila:

"Ne treba mi druženje sa Stanijom, niti želim da se družim sa njom. Nisam komentarisala njen odnos sa Ljubom. Ona je ovde sa pola kuće u svađi. Ne može da se uklopi nigde. Ona visi na Instagramu. Nervira me da je ona stalno u pravu, i da se sve vrti oko nje, e pa ne vrti se sve oko tebe."

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>