Zadruga

Parovi

Miki Đuričić: Stanija, ku*vo, zbog tebe će me upucati kriminalci!

Svađe u rijalitiju "Zadruga 2" su sve češće i sve žešće. Uvrede su izgleda postale nešto najnormalnije pa neke ostanu nezapažene. Miki Đuričić i starleta Stanija imali su verbalni okršaj. "Stanija, ku*vo, zbog tebe će me upucati kriminalci!"

Miki Đuričić: Stanija, ku*vo, zbog tebe će me upucati kriminalci! Screenshoot/YoutubeMiki Đuričić je prozvao Staniju Dobrojević, ali ni ona mu nije ostala dužna. Nakon što je starleta rekla da je pčelar seljak, on se uvredio i istakao je da je on "veličina za nju i grof iz Kupinova". Dobrojevićka je nastavila da vređa Mikija, a on ju je nazvao kurvom, pa su zatim ušli u žestok verbalni sukob, posle čega mu je ona rekla da će dobiti tužbu.

"Ne znam da li mi je pametno da se svađam u rijalitiju sa kurvama i posle da me upuca neki kriminalac. Mrš, mamu ti je*em kurvinu. Mi nismo primer za mlade ljude. Je*eš se za pare."

"Ološu jedan raspali! Zbog ovoga ćeš da odgovaraš na sudu i ovo ćeš morati da dokažeš. Ti znaš da pričaš o meni, seljačino iz Kupinova. Naložio si se na pobedu. Nabila bih ti škodu u du*e."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika


>