Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Miljana i Zola pobegli da bi otvorili kafić! On je nagovarao da uđu u Parove!

Miljana Kulić i Zola pobegli iz rijalitija "Zadruga 2" da bi otvorili kafić! Njen otac Siniša je već kaparisao lokal u centru Ništa, gde će di-džej i rijaliti-učesnica držati pab, tvrdi Čolićev prijatelj Predrag. Zola je nagovarao da uđu u "Parove"! 

Zadruga 2: Miljana i Zola pobegli da bi otvorili kafić! On je nagovarao da uđu u Parove! Screenshoot/InstagramUčesnici rijalitija "Zadruga 2" Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola preksinoć su pobegli iz ovog programa, a produkcija se odmah oglasila ovim povodom i saopštila da su oboje diskvalifikovani, kao i da će morati da plate kaznu, svako po 50.000 evra.

Miljana i Zola su se odmah nakon napuštanja rijalitija uputili kod Čolićevog prijatelja Predraga Čanovića, gde su se putem društvenih mreža i oglasili. Naime, Zola je nazdravio uz flašu pića i pozdravio sve. Miljana se samo smeškala dok je jela picu i nije komentarisala ništa. Srpski telegraf je stupio u kontakt sa Zolinim prijateljem Predragom, kod kojeg je ljubavni par proveo noć nakon bekstva, a on nam je otkrio da su Kulićka i Čolić pobegli kako bi otvorili kafić.

Zolin prijatelj tvrdi:

" Lazar i Miljana će sada iznajmiti stan u Nišu i tu žele da se skrase. Miljanin otac Siniša je već kaparisao lokal u centru, gde planiraju da otvore pab. Zbog toga su i pobegli iz rijalitija. Dugo su planirali da drže kafić, a sada su se stvorili uslovi za to."

On još otkriva kako su se njih dvoje ponašali nakon izlaska iz rijalitija:

"Kada su pobegli iz rijalitija, Zola i Miljana su došli kod mene i bili su skroz pogubljeni. Gledali su "Zadrugu" na TV i, budući da se pričalo samo o njima, primetio sam da su se malo pokajali što su pobegli. Ipak, ubrzo smo nazdravili, a onda su mi Miljana i Lazar otkrili planove za naredni period."

On ističe da će se Miljana vratiti po svog sina:

"Miksi i Lazar su, čim je svanulo, otišli u Niš kako bi ona uzela kola i kako bi se malo adaptirala. Rekla mi je da će za dva dana otići po Željka i da joj je sada potrebno samo da razgovara sa ocem i sestrama. Miljana tvrdi da više nije mogla da izdrži pritisak u rijalitiju i da je jednostavno morala da izađe. Za sada joj ne pada na pamet da se vraća u rijaliti iako su i ona i Zola odmah nakon napuštanja "Zadruge" dobili ponudu iz "Parova".

Zola je navodno tražio od Miljane da odmah odu u konkurentski rijaliti, ali da ga je ona odbila. Podsetimo, pre manje od mesec dana Miljana je sa majkom Marijom Kulić već jednom pobegla iz "Zadruge 2", kada je produkcija takođe saopštila da će morati da plati kaznu od 50.000 evra, posle čega se pokajala i došla nazad na vrata rijalitija.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>