Region

Svet

Jelena Karleuša će u čast majke Divne snimiti pesmu!

Pop zvezda Jelena Karleuša i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da je izgubila majku Divnu Karleušu, koja je u nedelju 3. marta preminula posle duge i teške bolesti. Ona će u čast majke Divne snimiti pesmu!

Jelena Karleuša će u čast majke Divne snimiti pesmu! Screenshoot/Instagram



Budući da joj je majka bila najveći životni uzor, oslonac i podrška, neutešna Jelena će, kako se spekuliše, svom imenu dodati i ime svoje pokojne majke, čime će joj se na neki način zahvaliti za svu ljubav koju joj je tokom života pružila. Međutim, to nije sve što Jelena želi da uradi u Divninu čast.

Prema navodima dobro obaveštenog izvora, Jelenina želja jeste da snimi pesmu posvećenu majci, a tim povodom je već, navodno, stupila u kontakt s dugogodišnjom saradnicom i prijateljicom Marinom Tucaković. Izvor otkriva:

"Jelena je još uvek utučena zbog Divnine smrti, ali već polako pravi planove šta i kako dalje. Svesna je da će kad-tad morati da se vrati šoubiznisu, a hoće da to uradi u velikom stilu. Namerava da snimi pesmu o svojoj majci jer želi da sećanje na nju zauvek živi kroz muziku. Mnogo ju je volela i hoće da joj se oduži za to što je uvek bila uz nju, i u dobru i u zlu. Čula se sa Marinom i zamolila ju je da napiše emotivan tekst. Njoj to ne bi trebalo da predstavlja problem jer se dugo družila sa Divnom, bile su bliske i poznavale se mnogo pre nego što je Jelena zakoračila na domaću estradnu scenu 1995. godine."

Ovim povodom oglasila se i Marina Tucaković:

"Naravno da ću uslišiti Jeleninu želju da napišem pesmu o njenoj majci. Još uvek je rano da pričamo o tome jer je Divna nedavno preminula i prosto nije pravi trenutak za tako nešto. Mora da prođe neko vreme. Nemam još u planu kako bi taj tekst trebalo da izgleda, to sve zavisi od trenutka kada sednem da pišem."

Ona dodaje da će Divnu pamtiti kao laficu:

"Čovek nju jednostavno ne može da zaboravi. Bila je sila, lafica, velika žena, moj pravi prijatelj. Uvek je bila pozitivna i govorila je: "Samo gledaj pravo, ne osvrći se." Mnogi su slušali i zavoleli Radio 202 baš zato što je bila sjajna voditelj i svojim glasom privlačila slušaoce."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>